Uraz dlaczego tak unikasz podania cen? Pewnie sporo osób w tym ja nie chce RASO bo nikt nie chce kupić kota w worku... Z resztą ja i tak od początku jestem za Vitesse. W ogóle przejrzystość i jeden konkretny post z cenami na pewno ułatwiłby sprawę a nie szukanie kilkunastu stron tematu albo przypominanie sobie cen z poprzednich zamówień, tym bardziej ze zastanawiam sie nad innymi elementami odzieży niż ostatnio.
[2016] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Posted 10 January 2016 - 15:09
HDJ ROCKER PLATE - Platforma pod trenażer
https://rockerplate.pl - Shimano i Continental + Kolarskie motywy dla etui na telefon
Posted 10 January 2016 - 15:18
Po prostu nie widzę sensu wrzucania cen w 2 miejscach i robienia zamieszania. Jak wspomniałem, jutro produkty vitesse będą dodane i oczywiście będą też podane ceny. Dodatkowo, jak zawsze, żeby nie trzeba było niczego szukać będzie info w pierwszym poście.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Posted 11 January 2016 - 15:40
Część rzeczy jest już dodana także można zamawiać. Brakuje dodatków od Santini i koszulek termoaktywych od Vitesse. Braki postaram się uzupełnić jeszcze w tym tygodniu.
Jeśli chodzi o ceny to jest podobnie jak w ubiegłym roku. Koszulka z długim rękawem + 5 zł, koszulka ultimate + 6 zł, rękawki - 5zł, nogawki - 5 zł. Pozostałe bez zmian.
Posted 11 January 2016 - 16:04
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Posted 11 January 2016 - 18:13
@Uraz, nie wiesz czy w wypadku spodenek Proline ściągacz będzie biało-czerwony ? Bo nie fajnie by było jakby ściągacz był czerwony a nad nim biały pasek już na spodenkach. Dlatego właśnie chcę wziąć Prolinę bo przy Ultimate nie ma tego "oddzielenia" zakończenia nogawki od całych spodenek, po za tym dla mnie wkładka Ultimate jest za gruba, wolę cieńsze
Druga sprawa, nogawki i rękawki jak wyglądają ? Całe czarne ? To sama lycra, czy lycra z meszkiem od spodu ?
Edit: A kamizelka od Vitesse będzie ?
Posted 11 January 2016 - 18:22
Potówka dodana.
W spodenkach proline tylko ściągacz będzie biało czerwony, a cała reszta czarna. W ultimate z racji braku ściągacza biały i czerwoy pasek będą na spodenkach.
Nogawki i rękawki całe czarne, lekko ocieplane.
Kamizelek nie będzie bo w ubiegłym roku ledwo co nazbierałem chętnych.
Posted 11 January 2016 - 21:01
Uraz, jakie są dokładnie różnice między spodenkami Proline, a Ultimate? Głównie chodzi mi o materiał i czy są zrobione tak samo. Koszulki Ultimate z tego co czytałem są dużo ciaśniejsze od Proline. Ciekawy jestem czy przy spodenkach też tak jest? Wiem, że różnica jest we wkładce i ściągaczu, ale kwestia czy coś jeszcze.
#537 Gosc_Bianconero_*
Posted 11 January 2016 - 22:11
Ma ktoś doświadczenie z potówkami vitesse? 186 wzrostu, ogólnie szczypior ze mnie. Rozmiar 4 czy 5 ?
Mam potówkę bez rękawów od Vitesse z zeszłorocznego zamówienia - 182 cm wzrostu i ogólnie szczypior ze mnie, a rozmiar bardzo dobrze na mnie pasujący mam... 2!
O dziwo przy dobrym dopasowaniu w obwodzie na długość jest nawet jeszcze nadto zapasu.
Posted 11 January 2016 - 22:49
HDJ ROCKER PLATE - Platforma pod trenażer
https://rockerplate.pl - Shimano i Continental + Kolarskie motywy dla etui na telefon