Czy wzory koszulek na Twojej stronie zgadzają się z wyglądem projektu, czy stroje będą wyglądać inaczej?
[2016] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Napisano 20 styczeń 2016 - 20:21
Czy jest możliwość zamówienia rękawiczek Mania w kolorze fluo?
Z tego co mi wiadomo to nie.
Uraz do kiedy można zamawiać dodatki Santini i kiedy będzie Santini w PL czyli u zamawiających - kiedy przewidujesz?
Do momentu w którym będzie komplet chętnych na Vitesse. Czym szybciej zakończę zbieranie chętnych tym lepiej.
Rozmuniem ze nie ma opcji wybrania kroju sport koszulki z dlugim rekawem?
Teoretycznie jest taka możliwość, ale wtedy nie spełnimy minimum asortymentowego.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 20 styczeń 2016 - 21:21
Chciałbym zamówić bluzę. Patrząc na ich tabelę idealnie wstrzelam się w 4. Klatka 98, talia 84, wzrost 181. Natomiast porównując wymiary bluzy, którą mam w domu (kupiona w lidlu) do tabeli z ich rzeczywistymi wymiarami, na szerokość bardziej odpowiadałby mi rozmiar 3. Tylko zastanawiam się czy nie będzie za krótka przy moim wzroście? Różnica jest aż 5 cm przy zmianie 3 na 4. Rękawy raptem 0,5cm, więc nie robi różnicy. Ma ktoś może bluzę i podobny wzrost co ja?
Napisano 20 styczeń 2016 - 22:57
Odnośnie vitesse, zastanawiam się jak będą wyglądać w praktyce te biało czerwone wykończenia rękawków i spodenek, w zamówieniu sprzed 2 lat wyszły te elementy - delikatnie mówiąc - słabo.
Jest szansa że w tym roku będzie to zrobione porządnie czy też technologia się raczej nie zmieniła?
Napisano 21 styczeń 2016 - 06:44
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
- sirkozi i blazej lubią to
Napisano 21 styczeń 2016 - 15:34
Chciałbym zamówić bluzę. Patrząc na ich tabelę idealnie wstrzelam się w 4. Klatka 98, talia 84, wzrost 181. Natomiast porównując wymiary bluzy, którą mam w domu (kupiona w lidlu) do tabeli z ich rzeczywistymi wymiarami, na szerokość bardziej odpowiadałby mi rozmiar 3. Tylko zastanawiam się czy nie będzie za krótka przy moim wzroście? Różnica jest aż 5 cm przy zmianie 3 na 4. Rękawy raptem 0,5cm, więc nie robi różnicy. Ma ktoś może bluzę i podobny wzrost co ja?
Bierz 3ke, ja mam tą bluze w rozmiarze 3 i jest idealna, mam takie same wymiary jak Ty, tylko wzrost 184.
- sirkozi lubi to
Napisano 21 styczeń 2016 - 20:41
Odnośnie vitesse, zastanawiam się jak będą wyglądać w praktyce te biało czerwone wykończenia rękawków i spodenek, w zamówieniu sprzed 2 lat wyszły te elementy - delikatnie mówiąc - słabo.
Jest szansa że w tym roku będzie to zrobione porządnie czy też technologia się raczej nie zmieniła?
Prawdę mówiąc to nie wiem czy się zmieniła technologia. Na pewno na spodenkach ultimate i bluzach ściągacze są z lycry więc druk jest dobrej jakości.
No właśnie. Jaka wkładka jest w Ultimate? Stara wersja Chrono?
W spodenkach Ultimate jest wkładka Ultimate.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
#619 Gosc_wojciech_bmv_*
Napisano 22 styczeń 2016 - 09:58
Polecam kontakt bezpośrednio z vitesse. Ja napisałem do --> [email protected]
Wzrost 186cm klatka 95 cm sugestia ze strony vitesse odnośnie potówki to rozmiar 4 (L)
pozdr