Jeszcze nie liczyłem ale po numerach zamówień widzę że jest w okolicach zaplanowanych 30.
[2016] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Posted 22 January 2016 - 16:47
A koszulka 3 czy bardziej 4? Lepiej taką pod odpowiedni wzrost ale z większą klatką czy pod odpowiednią klatkę ale niższy wzrost?
Lepiej dobrać rozmiar pod obwód klatki piersiowej.
Uraz wysłałem Ci pm - daj znać czy w ogóle ją widzisz.
Odpisałem.
Uraz a jeżeli mogę zapytać jaki masz rozmiar spodenek i ile w udzie!?
Jakie wpisac dane odbiorcy konta w przelewie? oczywiscie pw
58cm w udzie, spodenki 5 (rozmiar 4 też bym mógł używać)
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Posted 23 January 2016 - 07:21
Jeszcze brakuje kilku przelewów ale teoretycznie zamówienia można uznać za zamknięte. Dzięki za współpracę.
Poczekam do poniedziałku na brakujące wpłaty i wtedy też wszystko podliczę, przekażę info na forum i wyślę zamówienie do Vitesse.
Co do Santini to jak można się było spodziewać po wyczynach z ubiegłego roku do tej pory nie są w stanie odwzorować naszego super skomplikowanego projektu... Jak tylko się z tym uporają to przedstawię go na forum i podam planowaną datę realizacji zlecenia.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Posted 23 January 2016 - 18:02
Hej,
W takim razie pojawiło mi się pytanie. Mierzę 176 cm wzrostu i tabelowo rozmiar 2. Wziąłem opcję ze skróconymi nogawkami.
Po wypowiedzi Grafi_t trochę zwątpiłem...
Czy bardziej doświadczone osoby mogłyby mnie utwierdzić w tej decyzji albo od niej odwieść? (zdaje się, że do niedzieli wieczór byłaby jeszcze możliwość tej małej zmiany)
Dziękuję i pozdrawiam.
Posted 23 January 2016 - 19:46
Hej,
W takim razie pojawiło mi się pytanie. Mierzę 176 cm wzrostu i tabelowo rozmiar 2. Wziąłem opcję ze skróconymi nogawkami.
Po wypowiedzi Grafi_t trochę zwątpiłem...
Czy bardziej doświadczone osoby mogłyby mnie utwierdzić w tej decyzji albo od niej odwieść? (zdaje się, że do niedzieli wieczór byłaby jeszcze możliwość tej małej zmiany)
Dziękuję i pozdrawiam.
Przy 176 cm 2 może być mała. Ja jestem mega szczupły, mam 177 cm wzrostu i ostatnio brałem 3, która jest na styk.