może wrzucić cały ten wątek na profil fejsbukowy Vitesse i Santini ? o tym jak traktują klientów.......
[2016] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Posted 20 April 2016 - 14:25
Nie chcę się wtrącać... ale coś mi się wydaje, że jedyną osobą w tym gronie która może ocenić "traktowanie klientów" przez obie wspomniane firmy jestem ja i jak można zauważyć nie wylewam na publicznym forum swoich żali więc i Wy nie powinniście.
INFO> Vitesse przekazało ubrania do spakowania i wysyłki.
- mindgame, biker1981 and SZYMSZEL like this
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Posted 20 April 2016 - 15:19
Niestety prawda jest taka, że kliencie nie są sobie równi. Zarówno Vitesse jak i Santini nie narzeka na brak zamówień i w tak gorącym okresie jak początek sezon jeśli mają natłok pracy to coś musi się przesunąć. A jeśli już mają wybierać czy będzie to nasze zamówienie, czy zamówienie od dużego zespołu z którym współpracują od kilku lat i który bierze 5-10 razy tyle ciuchów co my, to raczej sprawa jest oczywista.
Posted 25 April 2016 - 21:22
Dzięki uprzejmości Uraza odebrałem już swoje zamówienie z Vitesse. Muszę powiedzieć, że ciuchy IMHO wyszły super, na szczęście trafiłem z rozmiarem :-) Małe niespodzianki dla mnie to materiał na plecach koszulki Ultimate - coś w stylu siateczki i nogawki dosyć cienkie, myślałem, że będą nieco grubsze.
Ogólnie jakość bardzo fajna, nie mogę się doczekać testów praktycznych :-)
Jeszcze raz dzięki Uraz za całość akcji i możliwość wcześniejszego odbioru. To teraz czekam na Santini :-)
Pozdrawiam
Posted 25 April 2016 - 21:28
Już nie chce mi się dzisiaj znowu przebierać :-)