Skocz do zawartości

Zdjęcie

[2016] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich

1063 odpowiedzi w tym temacie

#821 Gosc_Peelos_*

Gosc_Peelos_*
  • Gość

Napisano 27 kwiecień 2016 - 20:45

Miło z ich strony, czy suwaki będą miały tylko inny kolor, czy będą też innego sortu (bardziej miękkie)?

Wysłane z z1c

#822 madridista

madridista
  • Użytkownik
  • 126 postów
  • Skądśląsk

Napisano 27 kwiecień 2016 - 20:47

A mówili coś o terminie w jakim to zrobią? Bo jeśli trzeba by czekać ponad miesiąc to chyba sobie odpuszczę wymianę, a jeśli termin będzie krótszy to z chęcią bym wymienił zamek na czerwony.

#823 Kresowiak

Kresowiak
  • Użytkownik
  • 537 postów
  • SkądKraków

Napisano 27 kwiecień 2016 - 21:11

Odebrałem swoją paczkę, wszystko gra. Rzeczywiście czerwony suwak byłby okej, ale nie chce mi się bawić w reklamację. Dziękuję Uraz za zajęcie się zamówieniem!

Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka

#824 koriolan1

koriolan1
  • Użytkownik
  • 42 postów
  • SkądStalowa Wola

Napisano 27 kwiecień 2016 - 21:18

Mój komplet przed chwilą znalazł nowego właściciela:) Mimo wszystko dołączam się do podziękowań dla Uraza.

Myślałem o jakimś grupowym zamówieniu z Vitesse lub Demtex z ich standardowej oferty. Ktoś się orientuje ile trzeba zamówić kompletów, żeby zrobili jakiś rabat fajny?

#825 sirkozi

sirkozi
  • Użytkownik
  • 2297 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 27 kwiecień 2016 - 21:38

Czy spodenki Proline i Ultimate różnią się czymś od zeszłego roku?

Koszulka z długim rękawem rozmiar 3 okazała się niestety za ciasna w rękawach. Wymienię na rozmiar 4 lub sprzedam po cenie zakupu gdyby ktoś był chętny.

#826 uraz

uraz
  • Użytkownik
  • 1730 postów
  • SkądLublin

Napisano 27 kwiecień 2016 - 22:52

czy suwaki będą miały tylko inny kolor, czy będą też innego sortu (bardziej miękkie)?

Ciężko mi powiedzieć. Pewnie tylko inny kolor. 

A mówili coś o terminie w jakim to zrobią? Bo jeśli trzeba by czekać ponad miesiąc to chyba sobie odpuszczę wymianę, a jeśli termin będzie krótszy to z chęcią bym wymienił zamek na czerwony.

Nie pytałem jeszcze o termin ale na pewno nie będzie to miesiąc tylko wymiana od ręki. Może tydzień razem z transportem. 

Mój komplet przed chwilą znalazł nowego właściciela:) Mimo wszystko dołączam się do podziękowań dla Uraza.

Myślałem o jakimś grupowym zamówieniu z Vitesse lub Demtex z ich standardowej oferty. Ktoś się orientuje ile trzeba zamówić kompletów, żeby zrobili jakiś rabat fajny?

Zależy co rozumiesz przez "fajny". -50% od ceny detalicznej? Pewnie powyżej 30 szt. W Raso zrobią Ci 1 szt bez problemu. 

Czy spodenki Proline i Ultimate różnią się czymś od zeszłego roku?

Koszulka z długim rękawem rozmiar 3 okazała się niestety za ciasna w rękawach. Wymienię na rozmiar 4 lub sprzedam po cenie zakupu gdyby ktoś był chętny.

Chyba niczym. 

Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll

#827 Kolunio

Kolunio
  • Użytkownik
  • 336 postów

Napisano 28 kwiecień 2016 - 07:52

A za wysyłki kto płaci?
  • EuzeniO lubi to

#828 uraz

uraz
  • Użytkownik
  • 1730 postów
  • SkądLublin

Napisano 28 kwiecień 2016 - 07:57

Dobre pytanie. Co prawda zaproponowali, że zapłacą za kuriera ale jeszcze nie wiedza, że ubrań już u mnie nie ma... Tak czy inaczej póki co mnie interesuje ile osób w ogóle jest zainteresowanych tematem - jak do tej pory jest tylko 1.

#829 Kolunio

Kolunio
  • Użytkownik
  • 336 postów

Napisano 28 kwiecień 2016 - 08:43

Ja się waham żeby nie przedobrzyc....bo znając życie zaczną wypruwac, wszywac i jakość spadnie. Ja miałbym bluzę i koszulkę ewentualnie. ..a mieli jakieś wytłumaczenie czemu tak wyszło?

#830 uraz

uraz
  • Użytkownik
  • 1730 postów
  • SkądLublin

Napisano 28 kwiecień 2016 - 08:45

Nie mieli ale łatwo się domyślić - pośpiech, niedopatrzenie, pomyłka.

#831 Gosc_Peelos_*

Gosc_Peelos_*
  • Gość

Napisano 28 kwiecień 2016 - 09:29

Uraz, czy mógłbyś wysłać zapytanie, czy czerwony suwak byłby mniej sztywny, bo np. jest innej firmy? Sorry za zawracanie gitary

Wysłane z z1c

#832 Tomo

Tomo
  • Użytkownik
  • 316 postów

Napisano 28 kwiecień 2016 - 10:25

A za wysyłki kto płaci?

Nawet jeśli zapłacą za wysyłkę, to tylko i wyłącznie do Uraza. My musimy pokryć koszty wysyłki do Uraza i z powrotem, zatem średnio to opłacalne. Dodatkowo tak jak pisał Kolunio, pewnie jakość spadnie.

W moim odczuciu, lepiej odpuścić i ew. przypomnieć się o tym błędzie przy kolejnym zamówieniu, aby obniżyć cenę ;) 

#833 Grafi_t

Grafi_t
  • Użytkownik
  • 109 postów

Napisano 28 kwiecień 2016 - 13:43

Zniżki może nie być, bo powiedzą, że oferowali przecież wymianę suwakow, ale nie skorzystalismy. Poza tym kto wie, kiedy będzie następne zamówienie. Ja się piszę na wymianę.

#834 zennez

zennez
  • Użytkownik
  • 52 postów

Napisano 29 kwiecień 2016 - 15:56

Jest ktoś może zainteresowany wymianą spodenek z rozmiaru 7 na 6?

#835 maad11

maad11
  • Użytkownik
  • 233 postów
  • SkądLublin

Napisano 30 kwiecień 2016 - 23:12

Ja z małą recenzją - spodenki Vitesse Ultimate, dzisiaj ponad 10 godzin w siodełku i dały radę! :-) Wygodne, bez otarć.

Pozdrawiam

#836 Gosc_Mender_*

Gosc_Mender_*
  • Gość

Napisano 01 maj 2016 - 10:24

Może ktoś przeslać mi zdjecia strojów Vitesse? Wraz z tym suwakiem jak się układa? Bo jestem na zgrupowaniu a jestem ciekawy jak to wyszło, a dopiero za tydzień wracam. 

może być tu lub na priv dzięki. 

#837 Kolunio

Kolunio
  • Użytkownik
  • 336 postów

Napisano 03 maj 2016 - 14:51

Witam
Wczoraj przejechałem w koszulce z długim rękawem i spodenkach ponad 200 km. Ogólnie komfort ok ale mam zastrzeżenie co do koszulki z długim rękawem. Z prawej strony na dolne na szfie od zewnątrz jest wszyta mała metka "made in vintesse ". Podczas jazdy koszulka się faluje i sztywny róg tej metki wbija się w bluzę. Dzisiaj zauważyłem mała dziurkę. ...ewidentnie jest to przetarcie od tej właśnie metki....Słabo bo co będzie dalej?Rozwiązaniem jest wyprucie metki lub uciecie jej przy samym szwie. Ja będę to raczej reklamował....

#838 uraz

uraz
  • Użytkownik
  • 1730 postów
  • SkądLublin

Napisano 03 maj 2016 - 19:09

Dziwne trochę ale skoro jest jakiś problem to najlepiej zgłosić się prosto do vitesse.

#839 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2475 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 04 maj 2016 - 16:34

Z posta #720 wynika, że jutro tj. 5 maja ma dotrzeć paka z Santini :) 

• ZwyklyKoles lubi to

#840 Jedi23

Jedi23
  • Użytkownik
  • 166 postów
  • SkądŻarki Letnisko

Napisano 04 maj 2016 - 18:34

no właśnie - czekamy na informacje!

Dodaj odpowiedź