[2016] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Napisano 27 kwiecień 2016 - 21:18
Mój komplet przed chwilą znalazł nowego właściciela:) Mimo wszystko dołączam się do podziękowań dla Uraza.
Myślałem o jakimś grupowym zamówieniu z Vitesse lub Demtex z ich standardowej oferty. Ktoś się orientuje ile trzeba zamówić kompletów, żeby zrobili jakiś rabat fajny?
Napisano 27 kwiecień 2016 - 22:52
czy suwaki będą miały tylko inny kolor, czy będą też innego sortu (bardziej miękkie)?
Ciężko mi powiedzieć. Pewnie tylko inny kolor.
A mówili coś o terminie w jakim to zrobią? Bo jeśli trzeba by czekać ponad miesiąc to chyba sobie odpuszczę wymianę, a jeśli termin będzie krótszy to z chęcią bym wymienił zamek na czerwony.
Nie pytałem jeszcze o termin ale na pewno nie będzie to miesiąc tylko wymiana od ręki. Może tydzień razem z transportem.
Mój komplet przed chwilą znalazł nowego właściciela:) Mimo wszystko dołączam się do podziękowań dla Uraza.
Myślałem o jakimś grupowym zamówieniu z Vitesse lub Demtex z ich standardowej oferty. Ktoś się orientuje ile trzeba zamówić kompletów, żeby zrobili jakiś rabat fajny?
Zależy co rozumiesz przez "fajny". -50% od ceny detalicznej? Pewnie powyżej 30 szt. W Raso zrobią Ci 1 szt bez problemu.
Czy spodenki Proline i Ultimate różnią się czymś od zeszłego roku?
Koszulka z długim rękawem rozmiar 3 okazała się niestety za ciasna w rękawach. Wymienię na rozmiar 4 lub sprzedam po cenie zakupu gdyby ktoś był chętny.
Chyba niczym.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 28 kwiecień 2016 - 07:57
Dobre pytanie. Co prawda zaproponowali, że zapłacą za kuriera ale jeszcze nie wiedza, że ubrań już u mnie nie ma... Tak czy inaczej póki co mnie interesuje ile osób w ogóle jest zainteresowanych tematem - jak do tej pory jest tylko 1.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 28 kwiecień 2016 - 10:25
A za wysyłki kto płaci?
Nawet jeśli zapłacą za wysyłkę, to tylko i wyłącznie do Uraza. My musimy pokryć koszty wysyłki do Uraza i z powrotem, zatem średnio to opłacalne. Dodatkowo tak jak pisał Kolunio, pewnie jakość spadnie.
W moim odczuciu, lepiej odpuścić i ew. przypomnieć się o tym błędzie przy kolejnym zamówieniu, aby obniżyć cenę
Napisano 30 kwiecień 2016 - 23:12
Ja z małą recenzją - spodenki Vitesse Ultimate, dzisiaj ponad 10 godzin w siodełku i dały radę! :-) Wygodne, bez otarć.
Pozdrawiam
Napisano 03 maj 2016 - 14:51
Wczoraj przejechałem w koszulce z długim rękawem i spodenkach ponad 200 km. Ogólnie komfort ok ale mam zastrzeżenie co do koszulki z długim rękawem. Z prawej strony na dolne na szfie od zewnątrz jest wszyta mała metka "made in vintesse ". Podczas jazdy koszulka się faluje i sztywny róg tej metki wbija się w bluzę. Dzisiaj zauważyłem mała dziurkę. ...ewidentnie jest to przetarcie od tej właśnie metki....Słabo bo co będzie dalej?Rozwiązaniem jest wyprucie metki lub uciecie jej przy samym szwie. Ja będę to raczej reklamował....