Dzwoniłem i się nie dodzwoniłem, wysłałem sms-a, wysłałem email do santini (ostatnio to pomogło). Zobaczymy co czas przyniesie. Zasadniczo to jak się zachowuje egobike w tym roku to jakieś nieporozumienie...
[2016] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Started By
uraz
, 17 paź 2015 20:40
1063 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 21 lipiec 2016 - 09:10
Tabela z rozmiarami + rzeczywiste wymiary koszulek
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 21 lipiec 2016 - 11:46
Uraz, napisz proszę, że ciuszki już są u Ciebie albo chociaż wysłane z Italii :|
W twoim życiu liczy się najpierw samochód, później rower, a na końcu ja.
Kelly nawet nie mrugnął okiem. Na jego twarzy nie pojawił się choćby cień uśmiechu.
– Pomyliłaś kolejność. Na pierwszym miejscu jest rower.
Napisano 21 lipiec 2016 - 11:54
Są u mnie, są zapakowane i czekają na kuriera. Jutro będą u Was.
Wczoraj się nawet przejechałem kawałek (70km) i przyznaję, że bardzo mi się podobają. Nowe ściągacze lepiej trzymają rękawki i nogawki w miejscu, czerwony suwak działa lekko i płynnie. Warto było poczekać (chociaż oczywiście lepiej by było gdyby ubrania były u nas w kwietniu).
Ściągacz jest czarny, natomiast jest czerwony pasek na tylnych kieszonkach. "Gratis" Santini dorzuciło nam też kolejne logo...
Wczoraj się nawet przejechałem kawałek (70km) i przyznaję, że bardzo mi się podobają. Nowe ściągacze lepiej trzymają rękawki i nogawki w miejscu, czerwony suwak działa lekko i płynnie. Warto było poczekać (chociaż oczywiście lepiej by było gdyby ubrania były u nas w kwietniu).
ściągacz na dole koszulki będzie czerwony czy czarny? (ustalone było, że miał być czerwony)
Ściągacz jest czarny, natomiast jest czerwony pasek na tylnych kieszonkach. "Gratis" Santini dorzuciło nam też kolejne logo...
- Jedi23 i palli lubią to
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll