Jump to content

Photo

Superkompensacja

26 replies to this topic

#21 Damian Chlanda

Damian Chlanda
  • Użytkownik
  • 50 posts
  • SkądChicago, Rzeszow

Posted 23 November 2015 - 21:52

Mozna tez ustalic progi i bardziej sprecyzowac treningi 

#22 dywyn

dywyn
  • Użytkownik
  • 712 posts

Posted 12 January 2016 - 20:00

Autorze tematu proszę podziel się z nami jak wyszło z założonymi celami treningowymi.

#23 Jacek Anioł

Jacek Anioł
  • Użytkownik
  • 186 posts
  • SkądKatowice, Międzylesie

Posted 13 January 2016 - 09:50

Cześć, tak wyszło, że krótko po założeniu zapaliłem ścięgno Achillesa (trenażer ostro + wypad na Skrzyczne w szybkim tempie, gdzie bardziej ten drugi czynnik) i do dzisiaj jak trenuję na trenażerze to tylko max 140W w zwykłych butach i pedałami pod śródstopiem.

#24 Damian Chlanda

Damian Chlanda
  • Użytkownik
  • 50 posts
  • SkądChicago, Rzeszow

Posted 13 January 2016 - 16:06

Cześć, tak wyszło, że krótko po założeniu zapaliłem ścięgno Achillesa (trenażer ostro + wypad na Skrzyczne w szybkim tempie, gdzie bardziej ten drugi czynnik) i do dzisiaj jak trenuję na trenażerze to tylko max 140W w zwykłych butach i pedałami pod śródstopiem.

Dobrze zaczynac powoli tym bardziej ze jest srodek zimi, jak jest mozliwosc to polecam buty SPD. Jak bys potrzebowal wskazowek co do treningu to pisz !

#25 Jacek Anioł

Jacek Anioł
  • Użytkownik
  • 186 posts
  • SkądKatowice, Międzylesie

Posted 13 January 2016 - 16:43

Mam buty SPD, ale jeszcze bardziej pedałuję 'piętami', jak Achillesy pozwolą to będą buty SPD.

#26 shmoo

shmoo
  • Użytkownik
  • 1,730 posts
  • SkądBrzeg, Wrocław, Bytom

Posted 13 January 2016 - 18:02

Dobrze zaczynac powoli tym bardziej ze jest srodek zimi, jak jest mozliwosc to polecam buty SPD. Jak bys potrzebowal wskazowek co do treningu to pisz !

Pomagasz charytatywnie czy odpłatnie?

logo1pp-64x64.pngmedium.jpgbadge_new.png

#27 Damian Chlanda

Damian Chlanda
  • Użytkownik
  • 50 posts
  • SkądChicago, Rzeszow

Posted 13 January 2016 - 18:59

Pomagasz charytatywnie czy odpłatnie?

Jesli ktos potrzebuje wskazowek do treningu to oczywiscie charetatywnie, jesli ktos chce konkretny plan treningowy to zajmuje sie tym profesjonalnie za co biore pieniadze.

Reply to this topic