Niemiecki sklep bike24
Gosc_Cyborg_*
Posted 10 February 2010 - 21:27
Gosc_Cyborg_*
Posted 10 February 2010 - 22:55
Kupowałem koledze komplet Lampre dwa lata temu. Potrzebował bardzo duży rozmiar i tylko tak znalazł. Zapłaciłem przelewem bankowym. Przesyłka bardzo szybka. Polecam ze względu na wysoką kulturę obsługi i kontaktu.
Dzięki za szybką odpowiedź.
Pierwszy raz będę robił zakup w zagranicznym sklepie, więc jakieś obawy zawsze są.
Pozdrawiam
Posted 11 February 2010 - 09:06
Głupie zasady jak nic, bo co za różnica skąd jest karta przecież mogłem np zrobić komuś prezent itp. No to piszę żeby oddali kasę. Dostaje odp, że kasy mojej nie mają! Zadzwoniłem do Visy i powiedzieli mi, że kasę na pewno otrzymali. Dopiero jak wysłałem odpowiednie papierki do bike24 to w końcu babka napisała, że tak rzeczywiście pieniądze otrzymali. Po niecałych dwóch miesiącach od złożenia zamówienia kasę dostałem z powrotem.
Posted 11 February 2010 - 21:17
Wysyłka towaru do Polski i płatność kartą wydaną przez bank nie-polski - nie dziwię się, że nie chcieli zrealizować takiego zamówienia.
Bardzo często w tamtym okresie płaciłem tą kartą w wielu innych sklepach (nie tylko rowerowych) i nie było najmniejszego problemu z wysyłką do innego kraju. Pierwszy raz się z takim czymś spotkałem.
Posted 11 February 2010 - 21:58
Posted 11 February 2010 - 22:06
a jakiego rozmiaru potrzebujesz bo posiadam jednego racebaka raz uzywana.ja kupowalem u niemcaPlanuję kupić koszulkę Racebak, która obecnie nie jest jeszcze dostępna w Polsce. Jest dostępna w Europie. Znalazłem w odpowiedniej cenie na bike24 (to niemiecki sklep). Mam do Was pytanie: czy korzystaliście może z zakupów w tym sklepie? Czy jest godzien zaufania?
Gosc_Cyborg_*
Posted 14 February 2010 - 11:25
ja caly czas zamawiam w bike24, boc, rose to niemieckie firmy i juz kupuje u nich od roku, zrobilem 30 trazakcji i nigdy nie bylo klopotu nic zaraz wszystko bylo bardzo polecam bike24 wysoka jakosc i profesjonalizm
pozdrawiam
Dzięki za opinie!! Zamówienie już złożone
Napiszę jak dotrze.
Gosc_Cyborg_*
Posted 15 February 2010 - 20:47
ja dawalem za ten towar 100 Euro,a po ile w tym sklepie
W tym sklepie model 2009 za 79,95 Euro a model 2010 89,95.
Właśnie dotarła przesyłka.
Doszła błyskawicznie - 3 dni robocze.
Jeśli chodzi o inne ceny w tym sklepie, to rzeczywiście bez wielkich rewelacji.
Ale pojedyncze rodzynki są