Skocz do zawartości

Zdjęcie

Rowerowe Zdjęcia Łukasza80

762 odpowiedzi w tym temacie

#501 Prozor

Prozor
  • Moderator
  • 8622 postów
  • SkądSulęcin

Napisano 07 październik 2019 - 11:18

Obiektywnie nie widzę w poście #493 sugestii, że ktoś jest odmiennej orientacji seksualnej. Pytanie o skrywane skłonności może dotyczyć wszystkiego. Np. skrywaną skłonność do bycia pyskaczem, milusińskim czy skłonności do nadinterpretacji, albo do podziwiania zdjęć Łukasza80. Albo gwiaździstego nieba.

Konkrety proszę, przycisk -> "Zgłoś". Nie przeglądam wszystkiego, zwłaszcza takich specjalnych wątków jak ten.

Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750

24-d4e1077f23de8150b93d6b38a42ed7c3.png Grupa Forum na Garmin Connect

#502 Gosc_Bullet_*

Gosc_Bullet_*
  • Gość

Napisano 07 październik 2019 - 11:23

Obiektywnie nie widzę w poście #493 sugestii, że ktoś jest odmiennej orientacji seksualnej. Pytanie o skrywane skłonności może dotyczyć wszystkiego. Np. skrywaną skłonność do bycia pyskaczem, milusińskim czy skłonności do nadinterpretacji, albo do podziwiania zdjęć Łukasza80. Albo gwiaździstego nieba.

Tia, obiektywnie rzecz biorąc, jak to mówią, kruk krukowi łba nie urwie

#503 Prozor

Prozor
  • Moderator
  • 8622 postów
  • SkądSulęcin

Napisano 07 październik 2019 - 11:31

Raczej oka nie wykole.

No i prawdopodobnie chodziło o to zdjęcie:

5506985e63cc6954b9946a7c4587796c.jpg

Faktycznie, nic atrakcyjnego w podciąganiu nogawek (a nie pończoch!) nie widzę, jakiś element ekshibicjonizmu jednak jest, a jak kogoś to podnieca, to już jego prywatna sprawa. Mi tam nic do tego. 

Z drugiej strony zdjęcie jak poniżej:

83a463c85ef0cb200e3216e0ddc3bba6.jpg

jest z lekka obsceniczne  :o

#504 Gosc_Bullet_*

Gosc_Bullet_*
  • Gość

Napisano 07 październik 2019 - 11:37

Nie, nie, łba nie urwie.

#505 Gosc_tobo_*

Gosc_tobo_*
  • Gość

Napisano 07 październik 2019 - 13:58

Paine kula (można skojarzyć "u nogi" ale nie taka moja intencja): od niepamiętnych czasów masz tendencję do ideologicznego przypieprzania się, i to jest zupełnie spodziewane i w tym przypadku.
Nie jesteś uosobieniem akceptacji czy nawet tolerancji, wydaje się więc że skoro sam namiętnie (żadnych seks-skojarzeń) jedziesz po ludziach (od kiedy pamietam a to juz lat parę) to powinieneś rozumieć jak to działa, np wobec ciebie. To wariant optymistyczny.
Co do autora wątku: jeśli decyduje się na upublicznienie swoich przeżyć i pozostawia opcję komentarza to musi się liczyć z brakiem entuzjazmu. Ten brak można zawsze wykorzystać np dla udoskonalenia swojego warsztatu, techniki czy inspiracji.
Warto też liczyć się z tym że wpatrzenie w okolicę swojego krocza wzbudzi ironię u odbiorcy. Choć oczywiście można kompletnie nie mieć na uwadze żadnych sugestii.

#506 Gosc_Bullet_*

Gosc_Bullet_*
  • Gość

Napisano 07 październik 2019 - 14:03

Dla mnie jesteś postacią groteskową.Dyskusja z kimś takim jak ty nie ma sensu,więc powiem tylko tyle:goń się.

#507 Gosc_tobo_*

Gosc_tobo_*
  • Gość

Napisano 07 październik 2019 - 14:25

Dla mnie jesteś postacią groteskowa.Dyskusja z kimś takim jak ty nie ma sensu,więc powiem tylko tyle:goń się.

Wystąp o moderatorstwo. Wprowadzisz system totalitarny. Wątpię że ktoś to przetrwa.
Kim będziesz w kolejnym wcieleniu?
пуля?

#508 Gosc_Nikt Ważny_*

Gosc_Nikt Ważny_*
  • Gość

Napisano 07 październik 2019 - 14:47

Obiektywnie nie widzę w poście #493 sugestii, że ktoś jest odmiennej orientacji seksualnej. Pytanie o skrywane skłonności może dotyczyć wszystkiego.

Fakt, nie ma bezpośredniej sugestii o odmiennej orientacji seksualnej. Jest natomiast celowe wskazanie cech i zachowań niewieścich, tudzież takowej garderoby. Co w moim odczuciu, jest zamierzonym uchybieniem męskości. W wielu środowiskach jest to znacznie bardziej obraźliwe, niż nawet imiennie kierowana obelga.

Jesteś przecież inteligentnym chłopakiem i doskonale to wyczuwasz, gdy "dyskusja" zaczyna już wygasać w wątkach konfliktowych i celowo zaczyna się szukać źródła kolejnego konfliktu, aby tylko "zabawa" trwała nadal...

#509 Gosc_Bullet_*

Gosc_Bullet_*
  • Gość

Napisano 07 październik 2019 - 15:10

Wystąp o moderatorstwo. Wprowadzisz system totalitarny. Wątpię że ktoś to przetrwa.
Kim będziesz w kolejnym wcieleniu?
пуля?

Nie mam na to czasu, ale z pewnością nie dopuściłbym do tego, aby tak jak teraz obrażano na FS userów wybiórczo:

jak ktoś ma poglądy zbliżone do moderatora - jest nietykalny. Każdy inny zbiera co najmniej ostrzeżenia. Tacy jak ty, czy niejaki siara zrobiliście sobie z FS miejsce do obrażania innych za ich poglądy, głównie religijne, ale jak widać po tym choćby wątku, nawet za ,,nieprawidłowe zdjęcia''.

,уля''??? - otóż,,oświecony Europejczyku'', ekspercie na każdy temat, gdybyś miał do czynienia z niemieckim i rosyjskim, to byś wiedział, że odpowiednikiem gwarowym wyrazu kulka ( jak np. gładka, niepofałdowana kulka w twojej głowie ) jest kugel ( niem. ) i bullet ( ang ). Po rosyjsku zaś  nie żadna ,,Пуля'' ( da, da haroszyj transliator ), ale wyraz gwarowy шарик. Lepiej zajmij się analizą, opisem i polecaniem kluczy imbusowych, to ci lepiej idzie.

#510 łukasz80

łukasz80
  • Użytkownik
  • 1006 postów

Napisano 07 październik 2019 - 16:40

Prozor wystawiłeś moje dwa zdjecia z dwóch tysięcy moich zdjęć i na ich podstawie wyciągasz wnioski? to tak ja wyciągnąć dwa wyrazy z opowiadania,   jeśłi ktoś się czuje urażony moimi zdjeciami  to bardzo proszę o wykasowanie mojego tematu,  ja robię zdjecia dla siebie to jest moj pamiętnik to ze je tu publikuje to juz bardziej wynika z przyzwyczajenia niz faktycznej potrzeby, Moj album i tak będize cały czas istniał i się rozwijał czy będzie on tutaj  na forum czy nie to bez znaczenia  :)

#511 Gosc_tobo_*

Gosc_tobo_*
  • Gość

Napisano 07 październik 2019 - 17:31

Nie masz czasu. Ale się przypieprzać masz. Więc albo działa to w każdym aspekcie albo w żadnym.

Mnie wg ciebie (staram się pamiętać o małej literze, słownik na siłę poprawia) nic nie idzie.

Chciałbym żebyś był modem. System egzekucji zapewne w którymś z historycznych stylów. Po niedługim czasie byłby problem bo już nie byłoby kogo rozliczać.

Cieszę się że Prozor jest modem. Dostałem parę razy ostrzeżenia i się z ich treścią zgadzam.

#512 Gosc_tobo_*

Gosc_tobo_*
  • Gość

Napisano 07 październik 2019 - 17:43

Prozor wystawiłeś moje dwa zdjecia z dwóch tysięcy moich zdjęć i na ich podstawie wyciągasz wnioski? to tak ja wyciągnąć dwa wyrazy z opowiadania, jeśłi ktoś się czuje urażony moimi zdjeciami to bardzo proszę o wykasowanie mojego tematu, ja robię zdjecia dla siebie to jest moj pamiętnik to ze je tu publikuje to juz bardziej wynika z przyzwyczajenia niz faktycznej potrzeby, Moj album i tak będize cały czas istniał i się rozwijał czy będzie on tutaj na forum czy nie to bez znaczenia :)

Przedostatnie to reakcja na mój wpis do którego się odniosłeś.
Urażony- nie ma powodu. Tym przedostatnim w najlepszym przypadku rozbawiony.
Mógłbyś osiągnąć znacznie więcej niż to. Przy odrobinie pracy nad treścią i stroną techniczną. Ale oczywiście założenia i cele to indywidualna rzecz.

#513 Gosc_marvelo_*

Gosc_marvelo_*
  • Gość

Napisano 07 październik 2019 - 17:50

Mnie wg ciebie (staram się pamiętać o małej literze, słownik na siłę poprawia) nic nie idzie.

Zgłaszam umyślne i notoryczne łamanie zasad ortografii języka polskiego przez użytkownika tobo, który w ten sposób narusza też inny punk regulaminu, mówiący o prawie każdego użytkownika do traktowania go zgodnie z zasadami godności i wzajemnego poszanowania.

§2. Użytkownik zobowiązany jest do:

1. Prowadzenia rozmów według zasad ortografii i interpunkcji języka polskiego.

§1. Użytkownik ma prawo do:

2. Traktowania zgodnego z zasadami godności i wzajemnego poszanowania

I jeszcze się tym chlubi!

#514 Gosc_Bullet_*

Gosc_Bullet_*
  • Gość

Napisano 07 październik 2019 - 17:53

Zgłaszam umyślne i notoryczne łamanie zasad ortografii języka polskiego przez użytkownika tobo, który w ten sposób narusza też inny punk regulaminu, mówiący o prawie każdego użytkownika do traktowania go zgodnie z zasadami godności i wzajemnego poszanowania.

He, he pisz na Berdyczów, prędzej coś osiągniesz. Bo rozumiesz ,,obiektywnie'' nie ma żadnych naruszeń regulaminu. Coś Ci się przewidziało.

#515 Gosc_tobo_*

Gosc_tobo_*
  • Gość

Napisano 07 październik 2019 - 19:10

I jeszcze się tym chlubi!

Dlaczego nie zgłaszałeś tego wcześniej?
I skoro mówisz o wzajemnym poszanowaniu to jesteś też zobowiązany zgłosić siebie, w związku z powyższym

#516 Siara_iwj

Siara_iwj

Zło Konieczne

• Moderator
  • 2263 postów
  • SkądSheffield

Napisano 07 październik 2019 - 19:56

Ja wam wszystkim udzielam dyspensy.

Lekkie. Tanie. Mocne. Wybierz dwa - C. Boardman

#517 Prozor

Prozor
  • Moderator
  • 8622 postów
  • SkądSulęcin

Napisano 10 październik 2019 - 08:10

Prozor wystawiłeś moje dwa zdjecia z dwóch tysięcy moich zdjęć i na ich podstawie wyciągasz wnioski? to tak ja wyciągnąć dwa wyrazy z opowiadania,   jeśłi ktoś się czuje urażony moimi zdjeciami  to bardzo proszę o wykasowanie mojego tematu,  ja robię zdjecia dla siebie to jest moj pamiętnik to ze je tu publikuje to juz bardziej wynika z przyzwyczajenia niz faktycznej potrzeby, Moj album i tak będize cały czas istniał i się rozwijał czy będzie on tutaj  na forum czy nie to bez znaczenia  :)

Problem w tym, że o ile robisz te zdjęcia dla siebie i jest to Twój pamiętnik (super!), to jeśli je już publikujesz, to niestety ale jesteś odpowiedzialny za publikowaną treść. Tak więc niestety musisz byś świadom tego, że ktoś doczepi się, że podciągasz nogawki (nazywane błędnie rajtuzami) w samych gaciach, czy do zdjęcia puszki energetyka pomiędzy udami ewidentnie będącego nawiązaniem do tego co masz w spodenkach.

Tak samo ktoś może się przyczepić do łamania prawa ruchu drogowego - np. za jazdę bez trzymania co najmniej jednej ręki na kierownicy oraz nóg na pedałach co sam udokumentowałeś niejednokrotnie i jakiś wredny Tobie upierdliwiec  mógłby domagać się przykładnego ukarania. Właściwie za robienie zdjęć z ręki podczas ruchu na drogach publicznych (i to czasami w bardzo niebezpiecznych miejscach, nieważne, że nie jest to telefon, tylko GoPro HERO4 Silver) to też powinieneś dostać mandat... 

#518 Gosc_tobo_*

Gosc_tobo_*
  • Gość

Napisano 10 październik 2019 - 08:21

Ja nie nazwałem ich błędnie lecz przekornie. Czynność podciągania obu jest bardzo zbliżona :)

#519 łukasz80

łukasz80
  • Użytkownik
  • 1006 postów

Napisano 13 październik 2019 - 15:44

https://photos.googl...0tLWjhDZjNsVnJn

#520 łukasz80

łukasz80
  • Użytkownik
  • 1006 postów

Napisano 15 październik 2019 - 15:17

https://photos.googl...0tLWjhDZjNsVnJn