Jakie mp3 polecacie.
Napisano 04 kwiecień 2010 - 10:35
Mam pytanie jakie polecacie dobre mp3 chodzi o dobrą jakość dzwieku oraz dobrze działające radio. Myślę że 2gb mi styknie, małe i najlepiej na paluszki małe aa lub aaa. Je zawsze mozna kiedys zmienic na nowe a wbudowany aku juz nie.
Gosc_kobrys_*
Napisano 04 kwiecień 2010 - 11:57
Do tego mądra karta pamięci w telefonie i chyba nie ma lepszego combo
Napisano 04 kwiecień 2010 - 12:45
Gosc_czajam_*
Napisano 04 kwiecień 2010 - 12:59
Napisano 04 kwiecień 2010 - 19:31
Polecam taniego Sony Walkman NWZ-S515, który wytrzymuję 40h (!) :shock: słuchania muzyki ;-) Jakość dźwięku bije dokładnie wszystkie w tym przedziale cenowym.
http://www.sony.pl/p...series/nwz-s515
Może i nie każdy jest audiofilem ale muzyka przez telefon to wciąż śmiech na sali (naprawdę)
Napisano 05 kwiecień 2010 - 01:15
Poza tym, że zagłuszanie odgłosów otoczenia w czasie jazdy może być niebezpieczne, to właśnie jazda ma być samą przyjemnością - muzyka owszem, ale odtwarzana w czasie relaksu w domu, w odpowiedniej atmosferze. MP3 może być przydatne podczas podruży koleją, autobusem, ale na rower - nie polecam.
Napisano 05 kwiecień 2010 - 20:39
Może wpadnę w temat. Nie bardzo rozumiem - MP trójka ma służyć do słuchania muzyki w czasie jazdy ? Na szosówce ? W ogóle na rowerze ?
Poza tym, że zagłuszanie odgłosów otoczenia w czasie jazdy może być niebezpieczne, to właśnie jazda ma być samą przyjemnością - muzyka owszem, ale odtwarzana w czasie relaksu w domu, w odpowiedniej atmosferze. MP3 może być przydatne podczas podruży koleją, autobusem, ale na rower - nie polecam.
Z tobą się tutaj całkowicie zgadzam! ;-) Możecie przez to stracić życie. Ja wam tutaj doradziłem sprzęt ale nie pod kątem używania podczas jazdy. ;-) ;-)
Gosc_Arek_*
Napisano 05 kwiecień 2010 - 21:18
Napisano 06 kwiecień 2010 - 00:14
Napisano 06 kwiecień 2010 - 07:45
Wszelkiego rodzaju Creative. Miałem MuVo 64mb, potem MuVo 1gb. Nie do zajechania, dyskontowce padały jak muchy a MuVo grało dalej. Teraz mam mp3 w telefonie i nie widzę potrzeby korzystania z dodatkowej mp3-ki.
Gosc_Dominik_*
Napisano 06 kwiecień 2010 - 07:51
Sandisk Sansa Clip
Sandisk Sansa m250
Creative Zen Stone
Mam tą środkową Sansę, bardzo sympatyczny odtwarzacz, 2gb pam wew + 4gb karta, software zmieniony na Rockboxx, do tego Creativy Audigy Live i jakość dźwięku na poziomie.
Na rowerze w tym sezonie w ogóle nie słucham muzyki, zauważyłem, że jadąc bez muzyki paradoksalnie czas mi szybciej leci.
Napisano 06 kwiecień 2010 - 08:47
1
http://allegro.pl/it..._radio_zet.html
OK o tym ^^ sie juz sam przekonam bo juz zakupilem
2
http://allegro.pl/it..._radio_zet.html
Napisano 06 kwiecień 2010 - 14:40
To racja. I tutaj z góry, wbrew opiniom, odradzę Creative EP-630, które posiadam - dobrze grają dopiero po zbiciu znacznej ilości dźwięków <300 Hz. Chyba, ze ktoś lubi takie łupanie basem - to niech kupuje. Osobiście wolę możliwie płaskie pasmo.Wazne jest jeszcze z jakimi sluchawkami.
Słyszałem, że warto kupić te Denony o których wspomina MusicMan - właśnie są bardzo zrównoważone.
Napisano 06 kwiecień 2010 - 15:16
Ale oczywiscie kazdy ma inny gust i słuch, stad może ludzie nie są przyzwyczajeni do epków. Kolejne sprawa to sposób wkładania dokanałówek. Jak są nowe gumki to faktycznie basu jest dużo, ale z czasem gdy gumki miekną i stają sie mniej szczelne to bas także ucieka, dlatego ja jade juz 2 rok na tych samych gumkach i juz powoli zaczyna mi nawet brakowac tego basu