rowerj jest i one tez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano 20 czerwiec 2016 - 13:25
Polski Canyon odpisal
''Tak jak pisaliśmy wcześniej - struktura karbonu, rower w tym miejscu pomalowany jest transparentnym lakierem. Nie zależy to od modelu, paski mogą być mniej lub bardziej widoczne ale w zasadzie wszystkie rowery w czarnych wersjach je mają. To nie jest wada. Mniej lakieru to lżejsza rama, mniejsze prawdopodobieństwo odprysków itp.''
Napisano 21 czerwiec 2016 - 08:23
wiec, rower spox, te line , pies je tracal :-) , czekam na nowy QR przeod bo przybyly byl uszczerbiony,
teraz kola, pierwsze odczucie w porowenaniu do poprzednich jakby lepiej wibracje pochlanialy.
No i ten pisk :-) zarzynanych stworzen :-) co ciekawe podobno tak bedzie do okolo 500 km, macie jakies doswiadczenia z tymi kolami?
http://velonews.comp...h-wheels_193827
Napisano 07 lipiec 2016 - 21:03
Polski Canyon odpisal
''Tak jak pisaliśmy wcześniej - struktura karbonu, rower w tym miejscu pomalowany jest transparentnym lakierem. Nie zależy to od modelu, paski mogą być mniej lub bardziej widoczne ale w zasadzie wszystkie rowery w czarnych wersjach je mają. To nie jest wada. Mniej lakieru to lżejsza rama, mniejsze prawdopodobieństwo odprysków itp.''
Napisano 15 lipiec 2016 - 23:48
wiec, rower spox, te line , pies je tracal :-) , czekam na nowy QR przeod bo przybyly byl uszczerbiony,
teraz kola, pierwsze odczucie w porowenaniu do poprzednich jakby lepiej wibracje pochlanialy.
No i ten pisk :-) zarzynanych stworzen :-) co ciekawe podobno tak bedzie do okolo 500 km, macie jakies doswiadczenia z tymi kolami?
Jak teraz sprawują się koła?
Napisano 18 lipiec 2016 - 09:02
sa spox, ciutke jeszcze piszcza ale przyjemnie, jedynie opony pod moje 98 kg to jakis zart.
tyl rozciety , opona do wyrzucenia , wymiana na durango plus 28mm bylo 25 teraz przod rozciety w 2 miejscach opona do wyrzucenia, wynienia na albo GP II 4000 albo tez Durango plus ale 25 i zwijana , tyl mam druciany
Napisano 18 lipiec 2016 - 10:11
A ja bym oddał ten rower zabral kase i kupil ROSE
Napisano 18 lipiec 2016 - 11:07
Kupilem i nie musze oddawac
Napisano 18 lipiec 2016 - 14:08
to po co nam tą rame pokazujesz z tymi skazami, jakis dziwny jestes wciskaja ci jakies coś a ty to łykasz jak młody ale w sumie to nie moj problem spokojnego jezdzenia i patrzenia na kreski na ramie
Napisano 19 lipiec 2016 - 11:13
I za każdym razem jak ktoś zobaczy rower to będzie tłumaczenie, że to nie wada tylko super-hiper niemiecka technologia i tak ma być (rzekomo).
moze mamy inna filozofie, bo ja kupuje rower dla siebie i jestem z niego narazie zadwolony, jak mowilem bylem troche zmieszany ale juz nie jestem, i nie potrzebuje sie tlumaczyc napotkanym osobnikom co jest 5