wyobrażam sobie że robisz "maślane oczy" jak tylko na niego patrzysz.
Ja zawsze takie robię jak patrzę na swoje rowery
Posted 29 May 2016 - 12:36
Elektronika się psuje, na wertepach jak np Roubaix, gdzie Saganowi coś się spieprzyło i nie mógł przerzucać biegów mowa o shimano... nie każdy musi mieć di2 i co tydzien zanosić do serwisu bo mu ''nie przełancza''
W latach 80 były tylko mufy kolego od Ernesta nie wiem czy kojarzysz tego Pana.
Chodziło o moncque czyli najnowszą technologie
Mam uczulenie na mitomanów i ludzi wypisujących głupoty w internecie...
Nie zadałeś sobie nawet trudu "kolego", aby sprawdzić czym są mufy (bo zapewne chodziło Ci o to, ze karbonowe rury były stosowane w latach 80-tych), ani kiedy powstała pierwsza rama rowerowa monocoque (nie monoque), a był nią Kestrel 4000 stworzony na przełomie 86 i 87 roku (pierwsze nieseryjne rowery były tworzone na początku lat 80-tych). Nie wspominając o tym, że nie jest to wcale "najnowsza technologia" jak sądzisz.
Elektronika sie psuje, bo jej nie masz. Nigdy nie widziałeś uszkodzonej linki w klasycznym rozwiazaniu? Di2 generalnie nie jest mniej zawodna niż rozwiazania klasyczne.
Posted 29 May 2016 - 20:03
Stać mnie nawet na super recorda eps
Od 20 lat ba ponad kręce na linkowych rozwiazaniach xtr/xt i w lesie nigdy nie mialem przygody zeby linka sie urwała czy obluzowała. Znam ludzi którzy mieli Di2, byli mistrzowie polski/świata nawet na stare lata kupili di2, często problem występuje z nieprzełaczaniem ostaniej koronki tej najwiekszej i tej najmniejszej, nie wiem w czym sęk nie zagłębiałem sie w temat.
Teraz cię zmartwie bo jeżdziłem sobie testowym di2 dura ace, szału nie było
Mam nadzieje że w przyszłych latach shimano o to zadba i może kiedyś się przesiąde na taki osprzęt, ale nie widze sensu.
Mimo wszystko DA 9000 wyznacza nową ere shimano. I tyle, dziękuje.
Posted 29 May 2016 - 21:16
Tak, tak, jasne... Bajdurzenia ciąg dalszy...
Posted 30 May 2016 - 12:07
Miałem to samo pisać hahahahahahhaha Młody jedzie po całości. Chyba rodzice się muszą zainteresować czy może jakichś prochów nie bierze bo flow ma niezły
Posted 30 May 2016 - 12:15
może gość zagina czasoprzestrzeń ? to rozwiązuje sprawę wieku i jazdy od 20 lat na bajku