Podjazdy - mazowsze
Posted 28 May 2010 - 22:10
Gosc_Pegos_*
Posted 31 May 2010 - 22:02
Szosowym się nie da - z jednej strony kratka betonowa a z drugiej schody :-(Słyszałem że w okolicach piaseczna jest jakiś pięcio-tysięcznik, ale nie wiem ile w tym prawdy... ;-) 8-)
Chyba że podjedziesz pod górkę szczęśliwicką ;-)
a w czym kartki przeszkadzają? po kratkach podjeżdżasz ze schodów zjeżdżasz i gra gitara, nie raz tak robiłem i dało rade.
Posted 01 June 2010 - 05:23
Gosc_Pegos_*
Posted 01 June 2010 - 09:21
Doskonale wiem, możemy się tam omówić w przyszłym tygodniu i ci pokaże ze przejechać tam dla chcącego to nie problem na szosówce. Innego roweru nie mam, tylko szosówką tam jeździłem.a w czym kartki przeszkadzają? po kratkach podjeżdżasz ze schodów zjeżdżasz i gra gitara, nie raz tak robiłem i dało rade.
Wyraźnie widać, że nie wiesz o czym piszesz - przyjedź szosówką i spróbuj to będziesz wiedział o co chodzi
Posted 01 June 2010 - 11:03
Gosc_Pegos_*
Posted 01 June 2010 - 12:57
Napisałeś że się nie da wjechać, skoro nie potrafisz albo nawet nie próbowałeś to poco pierdzielisz głupoty ze się nie da? Ja się specjalnie nie upierałem i wjechałem, nic mi się w szosie nie zniszczyło ani podczas podjazdu ani podczas zjazdu więc nie wiem oso się prujesz. Polecam traktowanie takich dupereli jak te kratki nie jako przeszkodę lecz jako szansę na poprawienie swojej techniki podjeżdżania i zjazdów na szosie:)Lubisz się, widzę na siłę wymądrzać :mrgreen: . Kratka i schody bardzo przeszkadzają - odbierają przyjemność z jazdy i niszczą sprzęt. Jak się ktoś uprze to wjedzie rowerem nawet na 30 piętro pałacu kultury - i co z tego? Umawiaj się z kimś, kogo to obchodzi - ja tu mieszkam i nie ma zamiaru się trzepać po schodach. Z mojej strony EOT.
Posted 01 June 2010 - 21:14
Szosowym się nie da - z jednej strony kratka betonowa a z drugiej schody :-(
Masz na myśli Czersk?
Panowie, to były tylko głupie żarty, jak byśta nie zauważyli ;-)
A z tych wymienionych przez was to wszystkie na południu widzę, może się przejade kiedyś,
Ale fakt faktem ze nic sensownego jeśli idzie o podjazdy to na mazowszu nie uświadczymy - stąd ten ironiczny żarcik. Ale jak już ktoś się upiera, to mogę polecić, tym razem na poważnie, twierdzę modlin i jej okolice, czyli nowy dwór. Tam jest trochę stromych podjazdów, tyle że krótkie, ale zawsze to coś. Ale takie kilometrowe powinny się znaleźć.
Posted 02 June 2010 - 18:38
P.s. Mazowsze to równeż Płock i tu parę podjazdów można znaleśc.Oczywiście bez rewelacji.
Posted 03 June 2010 - 04:24
Posted 14 June 2010 - 07:35
I na drodze z Mogielnicy do Grójca.
Dwa lata temu nawet była tam rozgrywana premia górska podczas Mazovia Tour.
Zresztą na dokładnych mapach ta okolica jest opisana jako Wzniesienie Błędowskie.
Co prawda nie są to Tatry, ale jak na standardy Mazowsza już coś.