Potwierdziłem u sprzedawcy - jeśli chcecie komplet z białą koszulką i czarnymi spodenkami, to dla 3+ osób koszty będą takie jak podałem na pierwszej stronie, dla 1-2 osób około 15% drożej.
Ruszam z zamówieniem. Chciałbym je zamknąć do 9.12.2016.
Jak zamawiać?
1. Wybierz rzeczy, które Cię interesują. Jeśli interesuje Cię coś z oferty Verge, a nie podałem tego w cenach napisz do mnie PW i poproszę producenta o wycenę.
2. Dobierz rozmiarówkę według tego co podałem. Jeśli jest z tym problem, napisz w temacie i spróbuję wtedy podpowiedzieć.
3. Napisz do mnie maila na adres: sirkozi [at] gmail.com
W mailu podaj następujące dane:
-temat: Zamówienie Verge - "twój_nick_z_forum"
-co i ile zamawiasz oraz w jakim rozmiarze
-imię, nazwisko, dane do wysyłki (adres lub w przypadku paczkomatów: telefon, email i wybrany paczkomat)
-sposób wysyłki (Poczta Polska czy Paczkomaty)
4. W trakcie lub po zakończeniu przyjmowania zamówień czekaj na maila zwrotnego ode mnie, w którym podany będzie numer konta do wpłaty. Do ceny zamawianych rzeczy trzeba doliczyć koszty przesyłki - 15zł.
Zakończenie zamówienia
Po otrzymaniu wpłaty od wszystkich pozostaje mi dogranie szczegółów wzoru z grafikiem i produkcja, która zajmie 3-5 tygodni. Jeśli wszystko pójdzie sprawnie, ubrania powinny być u Ciebie do lutego. Będzie na późno zimowy wyjazd do ciepłych krajów.