Mimo, że wygrał gobik to ja bym proponował coś takiego
jestem za
Posted 29 December 2016 - 16:57
Posted 29 December 2016 - 20:17
Ten granat będzie tak ciemny jak na projekcie Volero?
Posted 29 December 2016 - 23:06
Posted 30 December 2016 - 07:01
Jeśli chodzi o bazowy kolor "granatowy" to Vitesse mi podało takie oznaczenie Pantone 2768 C (RGB 18-28-77). Nie wydaje mi się, żeby był to kolor tak ciemny jak oryginalne Volero. Tak czy inaczej jeśli zdecydujemy się na granatowe spodenki to takiego koloru będzie trzeba użyć.
Co do koloru "złotego" to wpisałem w wyszukiwarce "Pantone gold" i wybrałem jakiś pierwszy lepszy. Można go zmienić na dowolny kolor (inny odcień lub zupełnie inną barwę).
Wzorek jest zrobiony kolorem bazowym rozjaśnionym o kilka procent. Również jest tu pełna dowolność jeśli chodzi o zmiany.
Gobika próbowałem wykorzystać w pierwszej kolejności ale prawdę mówiąc jakoś mi nie szło jego przerabianie, więc w ramach testu zabrałem się za Volero. Z efektu jestem w miarę zadowolony więc go umieściłem na forum.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Posted 30 December 2016 - 09:13
Projekt zapowiada się bdb.
Popieram poprzedników:
- logo na prawej piersi - musi być?
- tył faktycznie fajnie byłoby czymś przełamać, choć nie jest to moim zdaniem konieczne
- ten żółty/gold - jakieś inne propozycje? Najgorsze, że u każdego, na innym wyświetlaczu, konkretny kolor będzie inaczej wyglądał :-)
Dzięki za zaangażowanie, uraz.
Posted 30 December 2016 - 16:01
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll