Nie można zrobić wersji zbliżonej do oryginału ? Z tymi detalami o których pisał vuc ?
Ściągacze u spodenek takie same jak na rekawkach , ewentualnie odwrócone
Napisano 15 styczeń 2017 - 20:14
Ok to możemy jeszcze chwilę podyskutować na temat kolorów, a w międzyczasie jeśli kogoś kolory nie interesują, a chce poznać ceny i dowiedzieć się czy można skrócić nogawki, zapraszam na http://cycling-order.pl
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Napisano 15 styczeń 2017 - 20:38
Jedyną rzeczą jaką jeszcze mogę dodać są spodenki ultimate (jeśli są zainteresowani). Musiałem ograniczyć trochę opcje skracania/przedłużania/zmieniania ponieważ później są problemy z osiągnięciem min 5 szt dla każdego wariantu.
Napisano 15 styczeń 2017 - 20:53
Główny problem z takim wyrazistym kolorem typu taka pomarańcz jest moim zdaniem w ty, że ciężko czymś to przełamać. O ile ciemne kolory z jaśniejszymi dodatkami wyglądają całkiem ok, to takie jaskrawe nawet jak będzie taki sam wzór z np. czarnymi wzorkami to będzie nadal pomarańczowa plama. Ja byłbym za tym, żeby ew do tej pomarańczy dać więcej innego koloru. Chętnie bym wrzucił jakieś konkretne propozycje, niestety nie umiem robić takich projektów :/
Napisano 15 styczeń 2017 - 21:13
Napisano 15 styczeń 2017 - 21:20
Wracając do projektu na chwilę obecną głównym kandydatem jest projekt z postu 353 ale z uwagi że faktycznie czarne spodenki nie bardzo pasują do granatowej koszulki to ja proponuję jednak zrobić pomarańczową koszulkę która pasuje całkiem nieźle. Będzie akurat dobra na ładne słoneczne dni.
Napisano 15 styczeń 2017 - 21:43
No nic... trzeba kończyć kwestie projektowe. Ostatnia ankieta jest otwarta - zachęcam do głosowania. Kolory do wglądu.