Też chciałem kupić ten zestaw - bardzo mi się podobał w tym kolorze, ale jak się zdecydowałem to już nie było mojego rozmiaru:-) Ja napisałem do nich maila, a później zadzwoniłem i efekt był taki, że pan z obsługi wymienił moją koszulkę z jakimś gościem z NL, który kupił za dużą. W 3 dni od odesłania przyszła do mnie właściwa:-) Wypełniłeś taki specjalny formularz odnośnie zwrotów/wymiany?
[2017] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Napisano 04 maj 2017 - 22:25
U mnie sprawa była trochę skomplikowana, bo zrobiłem zakup bez rejestracji konta. W związku z tym nie miałem dostepu do historii swojego zamówienia i możliwości wypełnienia formularza zwrotu. Napisałem 2 albo 3 maile, bez odzewu. Dzwonić nie próbowałem, bo raczej bym się nie dogadał
Napisano 18 maj 2017 - 17:40
Hej! Mam do sprzedania cały komplet z tegorocznej kolekcji zamówienia z Vitesse:
Potówka kr. rękaw rozmiar 5
Krótkie spodenki na szelkach PROLINE rozmiar 4
Koszulka kr. rękaw PROLINE rozmiar 5
Bluza z dł. rękawami PROLINE rozmiar 5
Oczywiście wszystko nówka sztuka, raz przymierzone, z metkami.
Sprzedaję tylko cały zestaw, nie chce mi się bawić w rozdrabnianie.
Szczegóły i ew. pytania na priva. Pozdrawiam.
Napisano 29 sierpień 2017 - 06:52
Możliwe, że ja będę coś uniwersalnego organizował, ale najpierw muszę zakończyć jedno moje obecne zamówienie (wciąż można się dopisywać!).
uniwersalne = Cała czerwona koszulka i do tego czarne spodenki.
Może wpaść jakiś minimalistyczny detal.
- beskidbike lubi to
Napisano 16 wrzesień 2017 - 16:27
Możliwe, że ja będę coś uniwersalnego organizował, ale najpierw muszę zakończyć jedno moje obecne zamówienie (wciąż można się dopisywać!).
uniwersalne = Cała czerwona koszulka i do tego czarne spodenki.
Może wpaść jakiś minimalistyczny detal.
jestem zainteresowany
Napisano 22 wrzesień 2019 - 14:12
widzisz, że ten temat był aktywny w 2017 ?
Jak będzie kolejna grupówka to się temat pojawi
Ale ja doskonale wiem, że ta grupówka była robiona 3 lata temu
Po prostu widziałem ten strój na żywo i mega mi wpadł w oko, może ktoś ma jeszcze na sprzedaż albo jest jakaś możliwość zrobienia tego przez vitesse?
Jeśli nie to zamówię coś z tego zamówienia co będzie robione w tym roku. Pozdro