Dział retro
Gosc_youngkoellner_*
Napisano 09 listopad 2007 - 12:44
Nazywam się Tomek i zarejestrowałem się na forum wczoraj... stąd nie za bardzo jeszcze mam tytuł do wysuwania jakichkolwiek propozycji...
Tak czy inaczej: co powiedzielibyście na dział retro, w którym można by wymieniać informacje na temat sprzętu z zamierzchłych czasów?
A chyba jest o czym mówić - przecież taki Eddie Merckx nie wygrywał Tour de France na karbonowych podzespołach, nie? :-)
(nota bene - wygrywał m.in. na grupie Nuovo Record, którego jestem dumnym posiadaczem :-))
To chyba tyle.
Pozdrawiam,
Tomek
Napisano 11 listopad 2007 - 11:33
Cytat
... ja też, ale znaleźć informację na jakiś temat zaczyna być powoli problemem. Ostatnio szukałem postu i dopiero po wpisaniu kluczowych słów i .... autora wyświetliła się ilość postów umożliwiająca znalezienie tego jedynego. Inaczej zeszłoby mi do Bożego Narodzenia ;-)lubie na tym forum? PROSTOTÃÅ
Rozrosło się nam forum, rozrosło ...
pozdro horny
Napisano 13 listopad 2007 - 00:50
Napisano 13 listopad 2007 - 09:28
Cytat
No tak tu przyznam racje po prostu trzeba uporządkować i określić co gdzie ma być bo to rzeczywiście znalezienie czegoś przez wyszukiwarkę to
IMO zdziebko przesadzacie. w czym problem?
czy nasze forum ma wygladac tak jak np forumrowerowe.pl? :-/
jak waszym zdaniem to powinno wygladac?
Napisano 13 listopad 2007 - 09:58
Przykład
Wolne tematy:
1. Przyrząd do łańcucha
2. Dieta
3. Trening na jesień
Ogólnie:
1. nogawki i rękawki
2. bezpłodność
3. ćwiczenia na zimę
Gdyby pozostawić jeden bez zmian, a drugi przekształcić na jakiś inny? ... trzebaby się zastanowić tylko na jaki.
Mnie się wydaje, że właśnie coś związane z treningiem, zdrowiem, dietą. Te wszelkie przyrządy, okulary, ubiory mozna wpisywać w dziale sprzęt
pozdro horny
Napisano 13 listopad 2007 - 16:50
Cytat
Problemy będą zawsze,... jak nie takie to inne. Trochę mało charakterystyczne są działy WOLNE TEMATY i OGÓLNIE. Piszemy tu wszystko i o wszystkim.
Przykład
Wolne tematy:
1. Przyrząd do łańcucha
2. Dieta
3. Trening na jesień
Ogólnie:
1. nogawki i rękawki
2. bezpłodność
3. ćwiczenia na zimę
Gdyby pozostawić jeden bez zmian, a drugi przekształcić na jakiś inny? ... trzebaby się zastanowić tylko na jaki.
Mnie się wydaje, że właśnie coś związane z treningiem, zdrowiem, dietą. Te wszelkie przyrządy, okulary, ubiory mozna wpisywać w dziale sprzęt
pozdro horny
oto właśnie mi chodziło by to jakoś uporządkować a nie robić jak forumrowerowe.pl bo tam jest tego od chu.. za dużo ;-p
Cytat
Ogolnie
Sprzet, akcesoria itp
Zdrowie, trening
Wyscigi
Wolne tematy
moze byc?
ot to tak właśnie ;-)
Gosc_Qba_*
Napisano 13 listopad 2007 - 20:38
Dodaj odpowiedź