Na planet x fajne ceny na okularki Briko i na kaski tej samej firmy. Zastanawiam się nad zamówieniem. Może ktoś chce się dołączyć do zamówienia ?
Planet X Wspólne Zamówienie
#7 Gosc_wojtek10611_*
Napisano 08 styczeń 2017 - 13:55
cena 15-20 to cena razem z kosztami wysyłki w Polsce tyle wyniosło mnie ostatnio jak zamawiałem z nimi bo dodatkowo zgadałem się z gościem w warszawie i wysyłka w Polsce też na pół poszła podobnie byłoby teraz bo 2 znajomych z mojego miasta jest zainteresowanych więc i teraz przesyłką w Polsce też by taniej mnie wyszła
#11 Gosc_wojtek10611_*
Napisano 09 styczeń 2017 - 11:20
płacę przez paypala i paypal przelicza po nieco wyższym kursie niż średni chyba, że ktoś ma konto walutowe to może płacić wtedy wyjdzie jeszcze taniej ale przy 13 funtach za okulary to czy to będzie 5,12 kurs czy 5,20 to aż takiej różnicy nie ma bo nawet złotówka to nie jest, więc przewalutowanie to najmniejszy problem
#12 Gosc_wojtek10611_*
Napisano 10 styczeń 2017 - 19:41
Ostatnie podrygi na dołączenie do zamówienia. Możliwe że zamknę do końca weekendu zamówienie. bo 3 osoby są 3 osoby przeglądają sklep i możliwe że dołączą a 2 są niezdecydowano dodatkowo Jak ktoś chce to pisać. Obecnie sytuacja wygląda tak, że 17 F na 3 osoby przesyłka plus na ew. polskę we wlasnym zakresie wysyłkę ja zrobię ale trzeba opłacić.
Napisano 16 styczeń 2017 - 16:02
Jakby ktoś coś chciał z Planety-X, to pisać. Będę dla siebie robił zamówienie i ship.
Mają po przecenie ciuchy zimowe, rękawiczki, base-layery, itp. : Jamie's and mark's top tips for winter | Products | News | Planet X
Promo tylko do 20-go.