Tworzymy KOLARSKĄ DRUŻYNĘ SZPIKU
Posted 19 April 2010 - 13:27
1) Jeżdżę głównie dla przyjemności, nie startuję w żadnych imprezach (ba, ostatnio nawet z regularną jazdą miewam problemy), ale jeśli dobrze zrozumiałem poprzednie informacje, nie byłoby to niczym "godnym potępienia", ponieważ chodzi głównie o pokazanie ludziom, że (w skrócie) temat jest warty zwrócenia na niego uwagi - czy tak? ;-)
2) Orientujecie się może, czy formularz/oświadczenie woli o wpisanie do CRNDSiKP dostępny na stronie Poltransplantu (link) trzeba koniecznie wysyłać pocztą, czy można złożyć osobiście w Al. Jerozolimskich (pytam, ponieważ to ode mnie jakieś 10 minut drogi)? Chyba, że może coś źle zrozumiałem i wpisanie do rejestru odbywa się inaczej (pomijam pobranie krwi, chodzi mi o samo "wyrażenie chęci")... Czy może w ogóle jest tak, że można wszystko załatwić od ręki, tzn. pójść, wypełnić formularz, oddać krew "i gotowe"?
3) To może nie pytanie, ale skromna uwaga dotycząca strony Drużyny Szpiku ;-) Rozumiem, że dobór kolorów jest celowy, ale przyznam, że jak wczoraj przeglądałem informacje na niej zawarte, to już po chwili obcowania z białym tekstem na czerwonym tle moje oczy zaczynały protestować ;-)
Pozdrowienia!
Posted 20 April 2010 - 08:54
Posted 20 April 2010 - 10:44
rośniecie w siłę, aż mi się buziol nie przestaje śmiać. juz pisze co i jak
robimy baże jak Rafał to dopnie Bogdan wrzuci na stronę do czlonków, słuchajcie działamy na facebooku jakby ktoś chcial. Co do koszulek, wybieramy sie do jednego a producentówmam nadzieję że uda nam się to szybciutko załatwić napiszcie prosze Rafałowi ile możecie wydac na koszulki, żebysmy wiedzieli jak negocjować. No i jesli macie pomysł np na sponsora to tez dajcie cynka. Ale fajnie, że jesteście. Jeszcze raz dzięki
Co do strony darszpiku, bedziemy ja poprawiać i męcząca czerwień się uspokoi.
Serdeczności
Posted 20 April 2010 - 11:11
I taki pomysł. Większość z nas ma zapewne jakiegoś znajomego, z którym czasem jeździ rowerkiem, a którego nie ma na forum. Może nie koniecznie szosowca, ale jakiegoś "górala"? Nie widzę powodów by takiej osoby nie zaprosić do Drużyny. Ja już "zgarnąłem" trzy osoby spoza forum. Rośniemy w siłę...
no zgarnąłeś i mnie, a ze mną dwie osoby w promocji (z czego jedna osoba to szosowiec, druga nie, z resztą ja jestem byłym szosowcem...) :-D
Posted 22 April 2010 - 12:57
Nasze nazwiska pojawiają się już stopniowo na stronie Drużyny Szpiku . Niektóre osoby maja już swoje profile (Sly - bombowe zdjęcie :mrgreen: ).
Jeśli coś z waszym profilem będzie nie tak, to zgłaszajcie uwagi do admina strony Drużyny.: [email protected]
Posted 28 April 2010 - 11:02
Kto chciałby zając się wyszukiwaniem kontaktów do tych (i innych) osób, to proszę o odzew.
ad.2. Zaczynam poszukiwania kontaktów.
ad 3. Kto jest dobry w Corelu to może spreparuje logo?
Skeebal, widzę, że działacie ostro. Super!
Przyłączam się do prośby Skeeballa, by wspólnie ruszyć punkty 1, 2 i 3.
Posted 28 April 2010 - 22:55
Posted 05 May 2010 - 21:58
Koszulki piękne
jakby co przyjadę kibicować do Leszna
a w najbliższy piątek 7 maja w Poznaniu na Pl.Wolności odbędzie się kolejna akcja Krewni Euro, będziemy mieli stoisko zapraszam i można ZAREJSTROWAĆ SIĘ DO BANKU DAWCÓW SZPIKU
Posted 06 May 2010 - 12:32
Zakładam, że wśród nas są słuchacze radiowej "Trójki" i nazwisko Sytner, Henryk Sytner nie jest obce. A jeśli jest, to już wyjaśniam, że pan Henryk Sytner jest popularyzatorem nie tylko czynnego wypoczynku jako takiego, ale wypoczynku na rowerze właśnie.
Co roku 'Trójka' organizuje radiową akcję sportowo-rekreacyjną "Wakacje na dwóch kółkach" dla dzieci i młodzieży szczegóły tu >KLIK .
Może warto by było rzeczonego redaktora zainteresować Kolarska Drużyną Szpiku? A może młodzież zechce wziąć udział, bo mnie wiek młodzieżowy opuścił wiele lat temu...
#40 Gosc_wonka2805_*
Posted 11 May 2010 - 12:54
po dość długiej nieobecności zarówno na forum jak i na szosie - powracam i co widzę?? piękna inicjatywa - gratuluję szybkości działania! do kogo ma trafić moje zgłoszenie do drużyny? Z dumą będę szlifować formę na tyskich i bielskich trasach odziana w koszulkę Drużyny Szpiku!
pzdro,
Iwona