Wahoo: Komputerki Treningowe: Elemnt, Bolt, Roam
Napisano 06 październik 2021 - 05:35
Napisano 06 październik 2021 - 05:41
Roam mi takie doświadczenie zafundował, Bolt był wzorowy przez cały okres użytkowania.
Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka
Napisano 06 październik 2021 - 12:40
jesteś pewny że na wahoo u góry jest ikonka wifi (migająca oznacza że się nie połączyło, jeśli jest stale pokazana to jest ok)? https://wahoofitness...6c-bc764e10d166Chyba coś muszę robić nie tak.... ustawiłem hotspot w telefonie,i nadal to samo, próbowałem z siecią z hasłem i bez, urządzenie się łączy przez hotspot, zawsze pyta czy zaktualizawć, a gdy się resetuje, na telefonie w aplikacji, jest informacja, że szuka urządzenia, a na urządzeniu pojawia się komunikat: error. Przeinstalowałem też aplikację...nie pomogło.
Napisano 22 październik 2021 - 21:53
mam w aplikacji w trenażerze ustawiony obwód koła na 2,105m, może tu manualnie zmienić na dużo mniejszą wartość?

Napisano 08 grudzień 2021 - 12:53
Przecieków nie ma? A oficjalne zgłoszenie certyfikacyjne FCC może być? Jeśli tak, to zostało opublikowane 29 listopada 2021r. ELEMNT ROAM WF129A - jak na razie głównie testy spełnienia norm, brak danych typu wygląd (rewolucji raczej nie spodziewałbym się - raczej większy Bolt) czy szczegółów technicznych. Ale jest. Czy raczej wkrótce będzie. Miejmy nadzieję, że w odróżnieniu od premiery Bolt 2 odświeżony Roam będzie pozbawiony niedoróbek od momentu wejścia na rynek, do sezonu 2022 mają trochę czasu i brak noża na gardle.
ps. Z tego co widzę WiFi tylko 2.4 GHz.
No i znalazłem datę zastrzeżenia danych wyglądu: 2022-05-29 (External Photos) - na końcu, jakoś przeoczyłem (aktualnie to znowu ukryte - czyli data premiery "utajniona")... Czyli jest to data planowanej premiery urządzenia. No to mają pół roku na dopracowanie ![]()
Przy okazji od początku października jest również specyfikacja rolek (no, coś tak jakby) od Wahoo: Rollr.
- cauchy lubi to
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Napisano 08 grudzień 2021 - 15:46
Tak samo bardzo rzadkie aktualizacje map. To są największe bolączki na moje

chyba sobie poczekam w takim razie