Starty, treningi, wspólne imprezy rowerowe
Started By
irimi
, 10 May 2010 20:12
1154 replies to this topic
Posted 28 August 2011 - 16:41
Parę zdań ku prawdzie o moim występie wczoraj w drużynie Szpiku.Zostałem sklasyfikowany z czasem coś ok 3 h 55 m,a niestety samodzielnie linii mety nie przekroczyłem.Czas przyjazdu został zarejestrowany gdy auto organizatorów ze mną i moi rowerem w środku przekroczyło bramkę.Pech,ostatecznie zmógł mnie na ok 70 km ,gdy po raz trzeci tego dnia zabrakło powietrza w moim,tym razem przednim kole,nie miałem już więcej dętek ze sobą,a za mną już nikogo z uczestników.Wybór był ,albo auto przemiłych organizatorów ,albo 30 km spacer w niespecjalnie wygodnych butach.Wybrałem auto :cry: ,chyba rozsądnie.Wielkie gratulacje dla moich kolegów z drużyny i wszystkich naszych rywali,wielkie dzięki dla wszystkich naszych wspaniałych kibiców :-)
Posted 28 August 2011 - 18:17
Jacek 62 dobrze było....o jednej gumie wiedziałem ale o trzech nie !!!
Ogólnie impreza bardzo fajna. Dzięki wszystkim za wspólnie spędzony czas, ten na szosie i ten przy stoliku ;-)
BTW: plany na wrzesień z powodu przeprowadzki do Ozorkowa uległy zmianie:
- najbliższy weekend żadnych startów,
- 11 września BDC Tour De Rybnik, wyścig uliczny, startuję w mastersach i po 1,5 godzinnej przerwie w elicie (pewnie mnie sponiewierają :-P ale co tam),
- 17 wrzesień Tuszyn, memoriał Sławomira Rubina, wyścig masters kat. III,
- 18 wrzesień Głowno, wyścig masters kat. II,
- 24-25 wrzesień Warszawa, MP masters w kryterium ulicznym (bardzo chciałbym jechać bo KOCHAM kryteria)
W październiku (pierwsza sobota) mam nadzieję, że pokażę się z dobrej strony na torze w Poznaniu.
Ogólnie impreza bardzo fajna. Dzięki wszystkim za wspólnie spędzony czas, ten na szosie i ten przy stoliku ;-)
BTW: plany na wrzesień z powodu przeprowadzki do Ozorkowa uległy zmianie:
- najbliższy weekend żadnych startów,
- 11 września BDC Tour De Rybnik, wyścig uliczny, startuję w mastersach i po 1,5 godzinnej przerwie w elicie (pewnie mnie sponiewierają :-P ale co tam),
- 17 wrzesień Tuszyn, memoriał Sławomira Rubina, wyścig masters kat. III,
- 18 wrzesień Głowno, wyścig masters kat. II,
- 24-25 wrzesień Warszawa, MP masters w kryterium ulicznym (bardzo chciałbym jechać bo KOCHAM kryteria)
W październiku (pierwsza sobota) mam nadzieję, że pokażę się z dobrej strony na torze w Poznaniu.
Posted 29 August 2011 - 07:12
.....wrrrrrr.......dostanę szału....żeby nie było, że jestem gołosłowny wrzucam linki do filmików z Amber Road......niestety musicie się uzbroić w cierpliwość bo pierwszy part mi zablokowali na youtube ze względu na podkład muzyczny .....drugi part można bez problemu obejrzeć.....jeśli nie uda mi się przemycić muzyki to wrzucę bez podkładu a z podkładem zainteresowanym mogę zgrać na płytkę ....... mam nadzieję, że wybaczycie zwłokę i postaram się jeszcze dzisiaj dorzucić wersję z muzyką.......
btw: ....sorki za jakość filmu ...starałem się to obrobić i podkręcić......filmowanie dla mnie to amatorka totalna......ale zawsze jakaś pamiąteczka......
http://www.youtube.c...u/1/JJtcqE4CXaM
http://www.youtube.c...u/0/_6QJFUS1j4Y
pozdro....
btw: ....sorki za jakość filmu ...starałem się to obrobić i podkręcić......filmowanie dla mnie to amatorka totalna......ale zawsze jakaś pamiąteczka......
http://www.youtube.c...u/1/JJtcqE4CXaM
http://www.youtube.c...u/0/_6QJFUS1j4Y
pozdro....
Posted 29 August 2011 - 07:32
charles7310 przyblokowali drugi filmik :-(
Posted 29 August 2011 - 08:20
charles7310 przyblokowali drugi filmik :-(
...si.....bo dałem muzykę na samym początku i zblokowali za prawa autorskie .....ale nic to żonka już próbuję to jakoś obrobić i wrzuci najwyżej bez....szkoda bo muza fajna i robi robotę na początku.....ale oryginał z muzą jest u mnie i zawsze dostępne dla chętnych na płytce..... part I powinien być dostępny jeszcze dzisiaj ....dam znać na forum.....
Posted 29 August 2011 - 23:23
Tak więc po wielu próbach obejścia wszelkich zakazów i zabezpieczeń nie udało się umieścić filmiku z podkładem muzycznym.
Trzeba zadowolić się ogólnodostępną wersją w całości bez podziału na części :-)
Jak wspomniałem wcześniej oryginał z muzą dostępny u mnie :-D
Trzeba zadowolić się ogólnodostępną wersją w całości bez podziału na części :-)
Jak wspomniałem wcześniej oryginał z muzą dostępny u mnie :-D
Posted 30 August 2011 - 11:10
Ryszard to jeszcze pasuje bo w dowodzie mam Ryszard Rafał, ale na stronie Szpiku to juz mam Marcin na imię :mrgreen:
Trochę od siebie:
Impreza super zorganizowana pod względem sportowym jak i rodzinnym (moje dziewuchy się nie nudziły...uff).
Co do drużyny:
Na następny rok musi być pięciu o podobnej wydolności. Mnie brakowało kolegów którzy odpadli, i tylko myśl że trzech musi być sklasyfikowana na mecie dawała mi motywację do jazdy. W piątkę pewnie dało by się urwać z czasu coś więcej.
Dzięki bardzo dla "wozu technicznego" za wsparcie na trasie, filmiki i zdjęcia :mrgreen:
Trochę od siebie:
Impreza super zorganizowana pod względem sportowym jak i rodzinnym (moje dziewuchy się nie nudziły...uff).
Co do drużyny:
Na następny rok musi być pięciu o podobnej wydolności. Mnie brakowało kolegów którzy odpadli, i tylko myśl że trzech musi być sklasyfikowana na mecie dawała mi motywację do jazdy. W piątkę pewnie dało by się urwać z czasu coś więcej.
Dzięki bardzo dla "wozu technicznego" za wsparcie na trasie, filmiki i zdjęcia :mrgreen:
Posted 03 September 2011 - 21:46
Wklejam trzy zdjecia z Lubonia. Irimi tak podkręcił tępo że szprychy powyginał :mrgreen:
https://picasaweb.go...236627162067986
https://picasaweb.go...236627162067986
Posted 05 September 2011 - 20:55
I w ten sposób mamy pudło PP w maratonach szosowych :-> dla Kolarskiej Drużyny Szpiku. Marras który jeździ w tej chwili tylko dystanse giga jest naprawdę mocny.Gratulacje kolego i tak trzymaj03.09.2011.
VI Choszczeński Maraton Rowerowy Pętla Drawska.
268 km.
08:26:46.
31.73 km/h.
Open 15/50.
M3 3/5.
i zaległe:
20.08.2011.
VI Kołobrzeski Maraton Rowerowy.
264 km.
09:19:06.
28.33 km/h.