Analizuję właśnie wyniki z dzisiejszego Żądła Szerszenia.
BorysCh czy ja dobrze wiedzę - przejechałeś 75km ze średnią 46km/h?????
Mega szacun!!!
Posted 27 April 2014 - 10:34
Dawid , spokojnie .... datasport nie mierzyła dystansu tylko czas ...dystans był zupełnie inny -zadeklarowany przez orga , podobnie jak na MEGA więc i rzeczywiste średnie były znacznie niższe , co nie zmienia absolutnie faktu ,że zarówno Borysowi jak i Sławkowi vel Cyborgowi należą się ogromne gratulacje za osiągnięte wyniki.
W/g datasport ja osiągnąłem 33,62 km/h a w rzeczywistości było to 32 km/h - jak dla mnie i tak oszałamiający wynik biorąc pod uwagę uwarunkowania na trasie.
Posted 28 April 2014 - 07:57
Mi również wyszła średnia 32km/h z długiego dystansu. Jednak mam minimalny niedosyt :-)
Trafiłem na mocną grupę i lecieliśmy sobie 37-38km/h i jakby tak zostało do końca to było by super. Jednak po około 15km doszło do nas dwóch z ostatniej grupy i między innymi Zbyszek Gucwa. I prędkość od razu wzrosła do 40-42km/h, zaciągu szły po 45-50km/h. Trochę mocno jak dla mnie biorąc pod uwagę, że do przejechania było prawie 150km, co innego jakbym tak jechał na 75km. No i tak przejechałem z nimi jakieś 60km po czym odpuściłem na podjeździe bo wiedziałem, że i tak mnie zgubią na następnym a to dopiero połowa dystansu.
Trochę mnie pierwsza część dystansu kosztowała sił przez co ostatnie 30km to była istna walka i kompletny brak mocy. I tak sobie myślę, że jakbym zaczął spokojniej z grupą to bym lepszy czas wykręcił. Na 100km z tego co pamiętam to średnią miałem jeszcze coś około 35km/h. A na ostatnich 30km miałem problem aby utrzymać 28-30km/h.... :-D
Giant TCR Advanced 2016
Posted 02 May 2014 - 16:15
Posted 04 May 2014 - 10:52
trzebnica wyszla mi 4h21min średnia 34,3 było całkiem fajnie nawet 35 czas na prababce udało się pojechać i był zapas jeszcze
Posted 23 May 2014 - 17:04
Jak tam cyborg poszło Ci dzisiaj na torze? Rozglądałem się po 2 lub 3 kółkach i już Cie nie widziałem.
Tempo mocne dzisiaj, średnia wyszła mi 42.6km/h!
Nawet próbowałem finishować ale rzeźniki były mocne na sam koniec :-D
Odpuściłem jazdę Coś źle się czułem.
Jak tylko podkręcałem tętno to coś cisnęło (wątroba albo coś). Nie wiem, obiad za ciężki czy coś.
Nie było sensu się męczyć.
Posted 07 July 2014 - 22:56
www.facebook.com/strato.bike
Posted 08 July 2014 - 07:56
http://rowery.org/20...on-w-swidwinie/ Ktoś załapał się na foto
https://www.facebook...?type=3
popatrz ,popatrz....a tutaj też
Było nas tam kilka osób...m.in: Marras z Mateuszem , Cyborg , ekipa z Leszna , i moja skromna osoba.