Jump to content

Photo

Program Mistrza .pdf

15 replies to this topic

#1 kevino

kevino
  • Użytkownik
  • 93 posts
  • SkądTarnów

Posted 03 July 2010 - 08:46

Witam,

Mam pytanie czy ktoś posiada książkę w formacie .pdf Lance Armstrong "Program Mistrza".

Pozdrawiam

#2 Mateunio

Mateunio
  • Użytkownik
  • 944 posts
  • SkądKT

Posted 03 July 2010 - 08:55

link

#3 kevino

kevino
  • Użytkownik
  • 93 posts
  • SkądTarnów

Posted 03 July 2010 - 09:46

:-/

#4 czester_

czester_
  • Użytkownik
  • 428 posts
  • SkądWarszawa / Wola

Posted 03 July 2010 - 10:05

W księgarni w kraku jest za 23 zł. Nie ma sensu kraść pdf jak orginał możesz sobie położyć na półce.

#5 michal2011

michal2011
  • Użytkownik
  • 124 posts
  • SkądWlkp

Posted 21 December 2011 - 23:51

Zainteresowała mnie ta pozycja. Faktycznie, droga nie jest - za 21zł na Allegro aktualnie.

Jednak zanim bym się na nią skusił chciałbym poznać Wasze opinie na jej temat. Czy jest to książka warta zainteresowania? Oczywiście, każdego interesuje co innego, jednak jakich ciekawych, ważnych informacji można się z niej dowiedzieć?

#6 serav

serav
  • Użytkownik
  • 199 posts
  • SkądŁomża

Posted 22 December 2011 - 08:14

Posiadam i kupić ją to nie jest duży koszt http://www.tadzimir....kadTrafil=ceneo
A książka jak książka. Dla kogoś kto ma 18-20 lat to rady na pewno będą cenne. Dla mnie jazda na rowerze, nawet bardzo zaawansowana ma być przyjemnością a nie rygorem dokładnie wyliczonych treningów itp. Kupiłem ją i czasami czytam bardziej z ciekawości. Przeczytałem wcześniejszą książkę w której Lance opisuje swoje zmagania z chorobą więc sięgnąłem również po tą pozycje. Chyba bardziej cenną książką będzie:
Trening z pulsometrem

#7 bezdred

bezdred
  • Użytkownik
  • 491 posts
  • SkądPTB

Posted 22 December 2011 - 08:32

"Program mistrza..." też posiadam i wg mnie nie ma tam informacji, których nie można by spokojnie znaleźć w internecie (i to również z "pewnych" źródeł) i nie ma tam aż tyle "specjalistycznej" wiedzy jak można by się spodziewać po programie LA. Wydaje mi się, że w to bardziej Lang wszedł w celu popularyzacji kolarstwa niż w celu przekazywania zaawansowanej wiedzy nt treningów. Ale ogólne informacje tam są zarysowane tak żeby kompletny amator mógł poczuć to "coś" ale jak już się regularnie jeździło to za wiele nowości się nie dowiesz.

#8 outoftimeman

outoftimeman
  • Użytkownik
  • 873 posts
  • SkądPruszków

Posted 22 December 2011 - 10:46

A kupić to nie łaska?

#9 Gosc_kobrys_*

Gosc_kobrys_*
  • Gość

Posted 22 December 2011 - 12:49

Kupuj Friedla!

#10 serav

serav
  • Użytkownik
  • 199 posts
  • SkądŁomża

Posted 22 December 2011 - 13:02

Kupuj Friedla!

Friel'a ;)

#11 michal2011

michal2011
  • Użytkownik
  • 124 posts
  • SkądWlkp

Posted 22 December 2011 - 15:22

Dzięki za wszystkie opinie. Pomogliście bardzo w podjęciu decyzji!

#12 outoftimeman

outoftimeman
  • Użytkownik
  • 873 posts
  • SkądPruszków

Posted 22 December 2011 - 18:13

Mój poprzedni post był odpowiedzią na pierwszą wiadomość w tym temacie. Nie zwróciłem uwagi, że to temat z 2010 r. i ktoś się pod niego podpiął.

Jeśli kogoś uraziłem to przepraszam.

Oczywiście poza tym burakiem, który chce kraść książki.

#13 pawelek_G

pawelek_G
  • Użytkownik
  • 177 posts
  • SkądCzęstochowa

Posted 22 December 2011 - 20:07

Kraść to duże słowo, jeśli ktoś udostępnia książkę w internecie, to moim zdaniem całość odpowiedzialności na nim spoczywa, bo pierwszy złamał jako tako prawa autorskie, a reszta po prostu wzięła to co "leżało". Kto tak może szczerze z ręką na sercu powiedzieć, że wszystko na dysku twardym od A-Z ma legalne bez crakowania itp podobnych procederów? Albo kto jest świadomy tego, że wszystko ma legalne? Taka mentalność rodaków niestety, że paczki zapałek w sklepie nie ukradną za 10gr, a programy warte 20tys zł ściągają na potęgę. Cóż poradzić nie każdego stać, a korzystać by chciał każdy. Nieco lepsze zarobki, ceny nieco niższe i problem w jakimś odsetku się zmniejszy na pewno (marzenia oczywiście).
P.S. Kiedyś ściągnąłem cały folder książek o fotografii, byłem mega szczęśliwy ile to ja mam książek do poczytania, po przeczytaniu 20stron pierwszej, stwierdziłem, ze zakup książek będzie tańszy od zakupu okularów i wymiany szkieł co pół roku.

#14 BartekO

BartekO
  • Użytkownik
  • 90 posts
  • SkądTuchów

Posted 22 December 2011 - 20:17

Mój poprzedni post był odpowiedzią na pierwszą wiadomość w tym temacie. Nie zwróciłem uwagi, że to temat z 2010 r. i ktoś się pod niego podpiął.

Jeśli kogoś uraziłem to przepraszam.

Oczywiście poza tym burakiem, który chce kraść książki.

ciekawe czy Ty wszystko legalne masz, od Windowsa, po Office, mp3 i inne rzeczy..

#15 outoftimeman

outoftimeman
  • Użytkownik
  • 873 posts
  • SkądPruszków

Posted 22 December 2011 - 20:25

Tak, wszystko mam legalne.
Jestem w stanie zrozumieć ściąganie muzyki czy filmów przez pasjonatów, często rzadko dostępnych w Polsce. Sam tak robiłem i później sukcesywnie starałem się kupować na winylach to co mi się podobało. Obecnie wszystkie mp3 mam kupione z iTunes Store, lub skopiowane z własnych płyt.
Nie jestem jednak w stanie zrozumieć kradzenia książki, która ma być skarbnicą wiedzy na parę lat, a która kosztuje 20 kilka złotych! To co wprawia mnie w jeszcze większe zdumienie to pisanie o tym publicznie na forum.

#16 BartekO

BartekO
  • Użytkownik
  • 90 posts
  • SkądTuchów

Posted 22 December 2011 - 20:27

W takim razie zwracam szacunek :)

Reply to this topic