Skocz do zawartości

Zdjęcie

bardzo off topic:P

13 odpowiedzi w tym temacie

#1 winiak15

winiak15
  • Użytkownik
  • 103 postów
  • SkądZrazim

Napisano 20 lipiec 2010 - 13:13

Witam was moja Braci Kolarska:D
Mam nietypową prośbę:) Biorę udział w konkursie fotograficznym i jeśli możecie to oddajcie na mnie głos:) http://www.wygrajzlenovo.pl/foto/64/ konkretnie na ten link:) Niestety trzeba się rejestrować ale myślę że nie będzie to wielkim problemem.
Pozdrawiam:)

#2 scooby666

scooby666
  • Użytkownik
  • 119 postów
  • Skądrdz

Napisano 20 lipiec 2010 - 15:15

słaby kadr trochę...

#3 winiak15

winiak15
  • Użytkownik
  • 103 postów
  • SkądZrazim

Napisano 20 lipiec 2010 - 15:26

Przyznam że żaden ze mnie fotograf toteż umiejętnościami się chwalił nie będę:) Do tego zdjęcie było robione komórką na szybko bo tramwaj mi uciekał:)

#4 winiak15

winiak15
  • Użytkownik
  • 103 postów
  • SkądZrazim

Napisano 09 sierpień 2010 - 21:00

ponawiam prośbę o głosy. ehh na czoło konkursu wyszli kibice lecha z moim subiektywnym zdaniem niezbyt ciekawymi zdjęciami... z całym szacunkiem dla kibiców...

#5 Gosc_Vivi_*

Gosc_Vivi_*
  • Gość

Napisano 10 sierpień 2010 - 07:42

Gdzieś już wcześniej widziałem to zdjęcie. Daje sobie rękę obciąć.

#6 winiak15

winiak15
  • Użytkownik
  • 103 postów
  • SkądZrazim

Napisano 10 sierpień 2010 - 14:38

to sobie obetnij... robiłem to zdjęcie sam jak wracałem z treningu siatkówki... poznań przystanek "krańcowa" nie chcesz nie musisz wierzyć. ehh was o coś prosić...

#7 Gosc_Vivi_*

Gosc_Vivi_*
  • Gość

Napisano 11 sierpień 2010 - 08:54

Nie chodzi mi o to, że podkradłeś komuś to zdjęcie, ale może dałeś już na inny konkurs i tam widziałem Spinatorze... A co do prośby wydaję mi się, że jest ona nie moralna i przez takich jak TY konkurs ma II edycję.

#8 winiak15

winiak15
  • Użytkownik
  • 103 postów
  • SkądZrazim

Napisano 12 sierpień 2010 - 11:42

Nie mam zamiaru się tutaj kłócić tylko zauważ, że bez próśb o głosy nie miałoby się w tym konkursie szans taka jest niestety prawda i też mi się to nie podoba. a w innym konkursie nie miałem tego zdjęcia. A i szczerze mówiąc nie miałem pojęcia, że to druga edycja.

#9 Prozor

Prozor
  • Moderator
  • 8638 postów
  • SkądSulęcin

Napisano 12 sierpień 2010 - 13:58

Na ogół nie marudzę, ale... Nie można było zrobić tego zdjęcia prosto, albo choć przed publikacją obrócić o tych parę stopni w prawo (w kierunku ruchu wskazówek zegara)? :shock:

Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750

24-d4e1077f23de8150b93d6b38a42ed7c3.png Grupa Forum na Garmin Connect

#10 wjagus

wjagus
  • Użytkownik
  • 195 postów
  • SkądMysłowice

Napisano 12 sierpień 2010 - 14:55

No to z forum szosowego robi nam sie forum wspierania młodych fotografów.

#11 Bauer1921

Bauer1921
  • Użytkownik
  • 64 postów
  • SkądRadom

Napisano 12 sierpień 2010 - 15:04

A ja nie lubię robić zdjęć :-( :-P

#12 winiak15

winiak15
  • Użytkownik
  • 103 postów
  • SkądZrazim

Napisano 12 sierpień 2010 - 15:39

ja wyznaję zasadę, że jak zdjęcie zostało zrobione tak je się pokazuje. Jak nie było cyfrówek to czy każdy poprawiał tak od razu zdjęcia? Zresztą jak wam się nie podoba to niech admini usuną ten temat i po sprawie ale wydawało mi się że off topic nie musi być na temat rowerów... widocznie mi się wydawało

#13 Bauer1921

Bauer1921
  • Użytkownik
  • 64 postów
  • SkądRadom

Napisano 12 sierpień 2010 - 18:55

winiak15 nie wydawało Ci się... jak sama nazwa wskazuje ten dział jest przeznaczony do pisania wszystkiego i niczego, ale już naprawdę za dużo jest tematów o zdjęciach. Co chwilę" pomóżcie, chcę wygrać..." ( o ile się nie mylę nie na tym polegają zasady fair play). I pamiętajmy, że to jest forum szosowe a nie szosowo-fotograficzne. 99% z nas ma inne pasje, mniej czy bardziej zaawansowane, ale nikt tym się nie "chwali". I nie obrażaj się, ani nic w tym stylu, bo nie o to mi chodzi, ale czasami to już jest przeginka.

#14 winiak15

winiak15
  • Użytkownik
  • 103 postów
  • SkądZrazim

Napisano 13 sierpień 2010 - 15:40

Mnie jest raczej trudno obrazić:) i nie mam na celu obrażania innych składając niemoralne prośby ale sami widzicie jak wygląda ten konkurs zresztą nie zmuszam do oddawania głosów. Jednakże gdybym nie prosił ludzi o głosy nie miałbym ich za wiele chociażby dlatego, że konkurs nie jest jakiś super popularny. Prosząc o głosy wydaje mi się, że nie robię nic złego w końcu nikogo nie zmuszam ani nie oferuję czegoś w zamian:) dobrowolna decyzja:) A z tym że jest dużo takich tematów na tym forum to nie wiedziałem a właściwie nie domyśliłem się więc nie przyszło mi do głowy żeby sprawdzić. Za to oczywiście przepraszam:)

Dodaj odpowiedź