Trafiła mi się stara szosa Romet, chcę ją usprawnić i pytanie czy można gdzieś jeszcze kupić w miarę dobre piasty skręcane oczywiście na śruby tył 130, przód chyba szer 85 - chcę zrobić nowe koła na 28'
Napisano 28 wrzesień 2017 - 23:20
Nie ogarniam, to szosa czy sieczkobrzęk do latania po wino do GeeSu?
Jak sieczkobrzęk poszukaj na złomie od Ukrainy
Jak szosa to poszukaj starszej Campy, Sunshine , Suzue, Szymona arabskiego czy Mailarda 700 tylko one zazwyczaj NIE są na śruby tylko na zamki mimośrodowe...
Napisano 29 wrzesień 2017 - 09:44
No i często szczególnie w starszych romkach dochodzi kombinacja z heblami zazwyczaj sie kończy na starszych Weinmannach lub nowych "Alfonsach" zwyczajnie brakuje zasięgu ramion.
Pytanie co to za Romet i czy warto go doinwestować bo jak jakis byle jakiś to raczej używka po taniości i nie płakać jak ukradną; jak jakiś ciekawszy dopiero warto się bawić w konkretniejsze tuningi.
Dodaj odpowiedź
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: piasty
Rowery oraz części →
Koła - części do kół - ogumienie →
Składanie KółNapisany przez przemek1 , 28 lis 2018 koła, obręcze, piasty, carbon |
|
||
Rowery oraz części →
Koła - obręcze - piasty - szprychy - nyple →
[Koła Do Szosy] Jakie Komponenty Kupić?Napisany przez MatSok94 , 18 sty 2017 koła, obręcze, piasty, szprychy i 1 więcej |
|
||
Rowery oraz części →
Szum Z Piasty Przy Obrocie.Napisany przez bd1988 , 28 sie 2014 szum, piasty, obrót, obrocie i 1 więcej |
|
||
Rowery oraz części →
Białe Koła Do 1000ZłNapisany przez R32 , 26 sty 2014 białe, koła, obręcze, piasty |
|