ten złoty mógłby pojawić się jako detal, np. logo i napis firmy.
Ale widzę, że tutaj chyba kolorystyka Wigginsa i tak nie ma największego poparcia. Ubolewam nad tym
Posted 01 November 2017 - 16:08
Bez głosowania i tak się nie obejdzie, mamy już trzy wersje, ale dajmy się wypowiedzieć też innym zainteresowanym, a dziś taki dzień, że wiele osób pewnie poza domem / dostępem do forum. Głosowanie proponowałbym zrobić najwcześniej w piątek / sobotę.
Jeszcze może pojawią się jakieś pomysły, propozycje.
Posted 01 November 2017 - 16:13
Nie patrzmy na te poglądowe schematy - bo co najwyżej tak można je na ten moment nazwać - w kategoriach ostatecznych barw. Odcienie wybierzemy z palety. Jak dostaniemy już realny projekt od producenta, to będzie można deliberować nad odcieniami. Na razie chyba szukamy ogólnie kierunku, w którym pójdziemy. Czyli wykończenia w odcieniach niebieskiego, czerwonego lub tombaku
A tombak może się wydawać kontrowersyjny, ale z granatem robi robotę. Zobaczcie kolorystykę zespołu Aquablue.
Posted 01 November 2017 - 21:18
Żółty fluo może i jest kijowy, ale zielony to już inna bajka. Na przykładzie koszulek Veloartu: Na żywo robią świetne wrażenie. Stroje zamawiane w Raso.
https://scontent-frx...9e4&oe=5AA11B98
Posted 01 November 2017 - 21:38
Ja tam lubię dodatki fluo mam buty fluo i jaram się nimi. Ale to offtopic
Sirkozi, bardzo fajna koszulka, podobają mi się takie jednokolorowe. Ciekawy kolor trochę jak Drapac, lecz jakby bardziej żywy. Ale w naszym zestawie chyba też się ta barwa nie sprawdzi. Nie widzę tego w połączeniu z granatem.
Posted 01 November 2017 - 23:18
Zestawienie kolorystyczne z posta #267 dla mnie bomba, ale także jestem za głosowaniem, przy czym głosowałbym zarówno nad odcieniem niebieskiego jak i koloru dodatkowego (czerwony, niebieski, turkus, zielony, tombak)
Bianchi Oltre XR3 Disc
Accent Freak
Bulls Copperhead 3