[2018] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Posted 04 January 2018 - 18:07
Trochę to wygłąda dość pstrokato jeżeli chodzi o te 2 wersje. Moim zdaniem całkiem czerne byłyby najlepszym wyjściem, a zwłaszcza że nie było poglądowego wzoru wcześniej. Myśle że dużo osób jest za czarnymi ściągaczami.
- beskidbike, MaRcIn30 and wierzba like this
Posted 04 January 2018 - 18:12
- beskidbike likes this
Posted 05 January 2018 - 09:52
beskidbike doskonale Cię rozumiem. Dla mnie te spodenki po modyfikacjach też wyglądają jednak lepiej niż zatwierdzony projekt i choć koszulka nadal mnie nie kręci, to na same spodenki być może byłbym chętny.
Teraz już jest po sprawie i nie mam do nikogo pretensji (choć gdyby okazało się, że spodenki nagle będą jednak całe czarne bez tych wzorkowanych zakończeń, to chyba jednak miałbym), ale rozumiem, że ktoś może czuć się pokrzywdzony, że nagle projekt się zmienia, a dopisać do listy się już nie można. Czasami detal jest bardzo istotny, dla każdego to jest chyba jasne.
Dla Uraza szacunek, że ogarnął całą sprawę tak sprawnie mam nadzieję, że wszyscy będą zadowoleni z kompletu!
Posted 05 January 2018 - 12:53
Każdy kto przysłał mi maila z prośbą o zmianę szelek powinien mieć w skrzynce info o dopłacie. Sugeruję sprawdzić czy w zamówieniu wszystko się zgadza bo po ręcznych poprawkach nigdy nic niewiadomo
Po zaksięgowaniu wpłaty wyślę ponownie potwierdzenie.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll