Fiu Fiu......Bracie to co to jest za piwnica :?: :!: Nie lepiej po ulicy pojeździć :?: ........ :mrgreen: A przy okazji Witam i Pozdrawiam Wszystkich w Nowym Roku....Nygusy... :-)Tylko po piwnicy jezdziłem.Latem grzałem 25 do 35 pod wiatr a z wiatrem miałem nawet prawie 50
RB jak Rondo Babka
Posted 08 January 2011 - 12:00
Posted 08 January 2011 - 14:31
tak było nas 4, ja, Perki, Bartas77 i Witek który gdzieś się zapodział w Jabłonnej, więc większą część trasy przejechaliśmy we trójkę. Nie czuję się dobrze, jakieś przeziębienie mnie bierze więc skończyłem jazdę na stacji metro marymont. Było mokro i nieprzyjemnie poza tym w mieście bardzo dużo samochodów więc nawet nie wjechaliśmy na Wisłostradę. 75km od 9:40 do 12:20
I jak Krzysiu jeździłeś dzisiaj ?to jak, umawiamy się jutro 9:45 Puławska/Wałbrzyska ?
Posted 09 January 2011 - 16:37
Posted 09 January 2011 - 21:28
Widziałeś, zdjęcia z dzisiaj: http://www.rondobabka.info/. Czy gdyby było tak ciepło to masz możliwość żeby pojeździć w środku tygodnia rano naszą traską ?Mi wyszło 110 km pogoda super, świetny trening, jedynie trochę mokra droga i mimo błotników chlapało miejscami dosyć mocno, ale dzięki mojej żonie, która pomogła umyć mi rowerek, właściwie to go sama umyła, bo ja tylko trzymałem :mrgreen: jestem już gotowy do następnej Babki.
I jeszcze dwie sprawy:
- gdyby ktoś chciał zacząć jeździć na treningi RB to zapraszam teraz, dzisiaj tempo było spacerowe, z wiatrem 30km/h, pod wiatr 25km/h, to się rzadko zdarza żeby było tak spokojnie więc jeżeli ktoś się boi że odpadnie i dlatego nie przyjeżdża na treningi RB to okres styczeń/luty to najlepszy moment
- szukamy dwóch osób chętnych na strój RBT:
http://www.rondobabk...a/2010/rbt1.jpg , potrzeba 10osób żeby ruszył ten projekt. Na razie kasę wpłaciło 8 osób, koszt stroju 200zł, kasę można dać na treningu Jurkowi Cerance albo Sylwkowi albo mnie.
Posted 10 January 2011 - 00:42
Fajne fotki.Widziałeś, zdjęcia z dzisiaj: http://www.rondobabka.info/. Czy gdyby było tak ciepło to masz możliwość żeby pojeździć w środku tygodnia rano naszą traską ?
Niestety laba związana z zakończeniem i początkiem roku skończyła się. Całe tygodnie w tyrce, na trening pozostaje sobota i niedziela.
Co do stroju RB Team zastanowię się i dam znać, podoba mi się, ale kiepsko u mnie z płynnością finansową
Posted 10 January 2011 - 03:28
No no Panowie widzę że sezon nieuchronnie się zbliża, jestem pełen podziwu za wasza wytrwałość.... :-) Ja niestety przeziębiony...... :-(
tak, super było. Było z 10 osób, trasa przez Stary Most, w sumie wyszło 90km. Na wysokości Łomianek jak wracaliśmy to wyjrzało nawet słońceI jak jeździliście?
Posted 10 January 2011 - 14:55
nie masz jakiegoś starego trekinga albo górala ? zasuwam teraz na 18-kilogramowym trekingu i jest super, a jak później docenia się lekkość szosy... :-) Jaki masz ten nowy nabytek ?krzych1976 ja zapewne dołączę w tym roku to RB ale muszą trochę przeschnąć jezdnie bo w niektórych miescach to płynie rzeka i szkoda mi trochę nowego nabytku. Niestety zimówki brak:)
Posted 11 January 2011 - 19:41
Six Carbon 105 Triple
Six Carbon Ultegra Compact
Six Carbon Ultegra Triple
Nie mówiąc o tym że mamy jeszcze Super Six-y
Super Six HI-Mod DI2
Super Six HI-Mod Dura-Ace
Super Six HI-Mod Sram Red
Super Six HI-Mod SuperRecord
Super Six HI-Mod Ultimate
Super Six Sram Rival
Super Six Ultegra Compact