Dzięki za info,
jakie piasty założyłeś?i szprychy, że coś nie zgrało-może wyeliminuje...
Ja z ewentualnym serwisem miałbym lepiej, bo firma 50 km od domu:)
czytam, czytam i raczej 44 wysokość , u mnie górki i wiatry są częstym gościem:)
Napisano 10 luty 2021 - 14:14
Dzięki za info,
jakie piasty założyłeś?i szprychy, że coś nie zgrało-może wyeliminuje...
Ja z ewentualnym serwisem miałbym lepiej, bo firma 50 km od domu:)
czytam, czytam i raczej 44 wysokość , u mnie górki i wiatry są częstym gościem:)
Tutaj był raczej problem z tym, że smar swoje postał i trzeba było przesmarować. Miałem tez ten sam problem z kołami 4ZA. Piasty mam standardowe jakie były No Limited R07.
Napisano 19 marzec 2021 - 09:30
Wszedł upgrade. Klamkomanetki Sram Red 22 zastępują Rival 22.
Napisano 21 październik 2021 - 11:30
Wpadły nowe koła Vinci Rapid 50mm
Napisano 21 październik 2021 - 12:45
Wpadły nowe koła Vinci Rapid 50mm
Mam identyczne koła i opony i jestem ciekawy czy też będziesz miał z nimi takie "przeżycia".
Chodzi o to że te oponki niezbyt chcą współpracować z tymi obręczami. Mam taki zestaw (koła + opony) + mój kolega ma identyczny i obaj mieliśmy ten sam przypadek spadającej opony z obręczy.
Nie wiem czy to przypadek czy nie, ale nigdy czegoś takiego wcześniej nie doświadczyłem.
Daj znać za jakiś czas czy będziesz miał jakieś problemy z tym zestawem bo bardzo polubiłem te oponki, ale niedopuszczalne jest dla mnie, że opona może po prostu zsunąć się z obręczy
Napisano 21 październik 2021 - 13:38
Łukasz L będę obserwował czy coś takiego będzie się u mnie działo. Pisaliście może co Vinci w tej sprawie?
Napisano 21 październik 2021 - 19:50
Łukasz L będę obserwował czy coś takiego będzie się u mnie działo. Pisaliście może co Vinci w tej sprawie?
Tak dzwoniliśmy do Vinci, ale nikt wcześniej im takiego problemu nie zgłaszał.
Napisano 25 październik 2021 - 08:06
Wpadła jeszcze nowa kanapa Fizik Arione R3 Open.