Hide Park- Wpisy Poza Głównym Wątkiem Pierwotnego Tematu I Różne Pierdoły Nie Na Temat - Dyskutujesz Na Własne Ryzyko I Odpowiedzialność!
#282 Gosc_Pawełek_*
Napisano 19 październik 2019 - 10:48
Kurde Grzesiuniu jest pod wrażeniem twoich osiagnieć naprawdę . Mało jest takich kozaków jak Ty masz tyle komów jak Ty to robisz . Może byś mnie potrenował bym był takim kozakiem jak Ty a nie taką cipą jak krzepa
Mnie zdarzyło się najwięcej 40km pieszo, po równinach, choć zimą i dla mnie był to cięzszy wysiłek niż np 180 km rowerem latem.A te 40 km przecie to jakies z 5% wysiłku alpinistów także wiesz...
#285 Gosc_Pawełek_*
Napisano 19 październik 2019 - 10:59
Adasiu obserwuje CIe na stravie i masz daleko do Grzesiunia naprawdę . To jest kozak jakich mało serio mówie nie wiem dlaczego każdy go obraża on jest fajny mocny i ma to coś czego brakuje tym nieudasom na carbonach . Moc jakich mało moc byka
Panowie dlaczego czepiacię się Grzesia on jest takim mocarzem a wy go hejtujecie . Nie 2 takiego jak on nie ma nigdzie naprawdę jestem pod wrażeniem poważnie kozak jakiś mało
#296 Gosc_Pawełek_*
Napisano 19 październik 2019 - 11:17
Ale ma komy a Ty co masz w zyciu an garnuszku u rodziców pewno jesteś rower kupił Ojciec dziany albo na raty masz . Grzesiu to chociaż sam na siebie zarabie w cieżkiej robocie
Gosc najdluzszy trening miał 5:30 przez ostatnie 5 lat. W mlodzikach jezdza tyle i w seniorach 90+