Też byś tak miał gdybyś w 1 dzień zmarnował ogromną część całego życia jak ja dzisiaj
Jestem do tyłu z planem o 110 TSS.
Kuźwa, żebym ja miał takie tylko problemy egzystencjonalne 🥴
Posted 06 January 2020 - 17:28
Też byś tak miał gdybyś w 1 dzień zmarnował ogromną część całego życia jak ja dzisiaj
Jestem do tyłu z planem o 110 TSS.
Kuźwa, żebym ja miał takie tylko problemy egzystencjonalne 🥴
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Posted 06 January 2020 - 17:55
Zachowalem sie jak najwiekszy frajer jakiego ziemia kiedykolwiek znała.
Zamiast jechać na zachod gdzis bylo calkiem sucho pojechalem w kierunku wschodnim gdzie nie dosc ze drogi mokre sliskie tonjeszcze snieg nawet zaczal padać.
Jak c**l najgorszy naprawdę nie ma zadnych wytłumaczen dla mnie. Jak k***a najgorsza.
Dopiero teraz na stravie widze ze pisza wszyscy ze na zachodzie prawie lato z 10 C wiecej i sucho
Edited by Prozor, 06 January 2020 - 22:52.
Usunięto wulgarne słownictwo.
Posted 06 January 2020 - 18:15
Zachowalem sie jak najwiekszy jebany jakiego ziemia kiedykolwiek znała.
Zamiast jechać na zachod gdzis bylo calkiem sucho pojechalem w kierunku wschodnim gdzie nie dosc ze drogi mokre sliskie tonjeszcze snieg nawet zaczal padać.
Jak c**l najgorszy naprawdę nie ma zadnych wytłumaczen dla mnie. Jak k**a najgorsza.
Dopiero teraz na stravie widze ze pisza wszyscy ze na zachodzie prawie lato z 10 C wiecej i sucho
Ale to chyba w Zielonej Górze albo gdzieś pod Szczecinem
Pogadaj z rodzicami, niech ci fundną wyjazd do Calpe. Po się tu męczyć i marznąć
Posted 06 January 2020 - 18:17
Posted 06 January 2020 - 19:47
Zachowalem sie jak najwiekszy frajer jakiego ziemia kiedykolwiek znała.
Zamiast jechać na zachod gdzis bylo calkiem sucho pojechalem w kierunku wschodnim
Jakbyś uczył się pilnie na historii, to wiedziałbyś, że na kierunku wschodnim już Napoleon i Hitler dupy sobie odmrozili. Tak że ten teges - do tych dwóch frajerów trochę Ci brakuje, ale po co brać z nich przykład?
🤣🤣🤣
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Posted 06 January 2020 - 19:54
Jakbyś uczył się pilnie na historii, to wiedziałbyś, że na kierunku wschodnim już Napoleon i Hitler dupy sobie odmrozili. Tak że ten teges - do tych dwóch frajerów trochę Ci brakuje, ale po co brać z nich przykład?
🤣🤣🤣
Posted 06 January 2020 - 20:10
No cóż...jak się chce być herosem, tym jedynym(przynajmniej tak mu się wydaje) który się odważy dzisiaj wyjść na szosę, to nikt ci nie powie, że będzie lekko
Chociaż dzisiaj widziałem przynajmniej 3 gości na szosach, wyglądali na zadowolonych, jeden nawet zjeżdżał z Przegibka. Ale też nie przesadzajmy, było dziś -1 i sucho
Posted 06 January 2020 - 21:17
Posted 06 January 2020 - 23:51
Posted 07 January 2020 - 02:57
Zimą nikt by nie utrzymał motywacji do treningu który buduje bez takiego bata w naszym klimacie.
Haha, dobre. Myślisz, że jak trenowali jeszcze 20 lat temu? Mało który amator miał pulsometr, nie mówiąc o pomiarach mocy, Garminach. A o Stravie czy wymianie danych drogą elektroniczną nikt nawet nie marzył. Wyobrażasz to sobie?
I zawodnicy wcale nie jeździli mniej albo gorzej, wyniki były bardzo podobne.
Posted 07 January 2020 - 03:01