Skocz do zawartości

Zdjęcie

Hide Park- Wpisy Poza Głównym Wątkiem Pierwotnego Tematu I Różne Pierdoły Nie Na Temat - Dyskutujesz Na Własne Ryzyko I Odpowiedzialność!

1268 odpowiedzi w tym temacie

#501 Prozor

Prozor
  • Moderator
  • 8612 postów
  • SkądSulęcin

Napisano 06 styczeń 2020 - 17:28

Też byś tak miał gdybyś w 1 dzień zmarnował ogromną część całego życia jak ja dzisiaj

Jestem do tyłu z planem o 110 TSS.

Kuźwa, żebym ja miał takie tylko problemy egzystencjonalne 🥴

• beskidbike lubi to

Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750

24-d4e1077f23de8150b93d6b38a42ed7c3.png Grupa Forum na Garmin Connect

#502 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2475 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 06 styczeń 2020 - 17:40

Jak widać, nie brakuje ludzi oderwanych od rzeczywistości. Ale chyba nie zazdroszczę :P

#503 Gosc_beskidbike600_*

Gosc_beskidbike600_*
  • Gość

Napisano 06 styczeń 2020 - 17:55

Zachowalem sie jak najwiekszy frajer jakiego ziemia kiedykolwiek znała.

Zamiast jechać na zachod gdzis bylo calkiem sucho pojechalem w kierunku wschodnim gdzie nie dosc ze drogi mokre sliskie tonjeszcze snieg nawet zaczal padać.

Jak c**l najgorszy naprawdę nie ma zadnych wytłumaczen dla mnie. Jak k***a najgorsza.

Dopiero teraz na stravie widze ze pisza wszyscy ze na zachodzie prawie lato z 10 C wiecej i sucho

Użytkownik Prozor edytował ten post 06 styczeń 2020 - 22:52
Usunięto wulgarne słownictwo.

#504 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2475 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 06 styczeń 2020 - 18:15

Zachowalem sie jak najwiekszy jebany jakiego ziemia kiedykolwiek znała.

Zamiast jechać na zachod gdzis bylo calkiem sucho pojechalem w kierunku wschodnim gdzie nie dosc ze drogi mokre sliskie tonjeszcze snieg nawet zaczal padać.

Jak c**l najgorszy naprawdę nie ma zadnych wytłumaczen dla mnie. Jak k**a najgorsza.

Dopiero teraz na stravie widze ze pisza wszyscy ze na zachodzie prawie lato z 10 C wiecej i sucho

Ale to chyba w Zielonej Górze albo gdzieś pod Szczecinem ;)

Pogadaj z rodzicami, niech ci fundną wyjazd do Calpe. Po się tu męczyć i marznąć :P

#505 Gosc_beskidbike600_*

Gosc_beskidbike600_*
  • Gość

Napisano 06 styczeń 2020 - 18:17

Nie. U mnie na wschodzie zaczyna sie jura krakowsko czestochowska i tam jest specyficzny mikroklimat. Nie zawszs jest chlodniej ale dzisiaj byl ten dzien gdzie wpierdolilem sie jak cwel pod śnieg i na lód. Na zachod ode mnie jest też mniej lasów wiatr lepiej suszy drogi
  • beskidbike lubi to

#506 Prozor

Prozor
  • Moderator
  • 8612 postów
  • SkądSulęcin

Napisano 06 styczeń 2020 - 19:47

Zachowalem sie jak najwiekszy frajer jakiego ziemia kiedykolwiek znała.

Zamiast jechać na zachod gdzis bylo calkiem sucho pojechalem w kierunku wschodnim

Jakbyś uczył się pilnie na historii, to wiedziałbyś, że na kierunku wschodnim już Napoleon i Hitler dupy sobie odmrozili. Tak że ten teges - do tych dwóch frajerów trochę Ci brakuje, ale po co brać z nich przykład?

🤣🤣🤣

Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750

24-d4e1077f23de8150b93d6b38a42ed7c3.png Grupa Forum na Garmin Connect

#507 Gosc_beskidbike600_*

Gosc_beskidbike600_*
  • Gość

Napisano 06 styczeń 2020 - 19:48

Wyzywajcie mnie ile wlezie dzisiaj. Tak dać dupy. Ja nie szukam wymowek usprawieliwien wina jest we mnie i tylko we mnie.

#508 tobo

tobo
  • Użytkownik
  • 3724 postów

Napisano 06 styczeń 2020 - 19:54

Jakbyś uczył się pilnie na historii, to wiedziałbyś, że na kierunku wschodnim już Napoleon i Hitler dupy sobie odmrozili. Tak że ten teges - do tych dwóch frajerów trochę Ci brakuje, ale po co brać z nich przykład?
🤣🤣🤣

Na świecie nadal są ludzie którzy uważają że są w stanie zrealizować niemożliwe.
Przeżyć zime na Wschodzie jedynie w rajtuzach :)

#509 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2475 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 06 styczeń 2020 - 20:10

No cóż...jak się chce być herosem, tym jedynym(przynajmniej tak mu się wydaje)  który się odważy dzisiaj wyjść na szosę, to nikt ci nie powie, że będzie lekko :P

Chociaż dzisiaj widziałem przynajmniej 3 gości na szosach, wyglądali na zadowolonych, jeden nawet zjeżdżał z Przegibka. Ale też nie przesadzajmy, było dziś -1 i sucho :D

#510 Gosc_beskidbike600_*

Gosc_beskidbike600_*
  • Gość

Napisano 06 styczeń 2020 - 20:14

Myślę że nie ma takiej ilości czasu która wymazałaby ten dzień.

#511 Gosc_beskidbike600_*

Gosc_beskidbike600_*
  • Gość

Napisano 06 styczeń 2020 - 21:17

No nic przepraszam za te gorzkie żale i samobójcze teksty. Wypiorę strój napompuję opony nasmaruje łańcuch naładuje garmina i jutro wyjadę na zachód. Są tam suche drogi nadające się do każdego rodzaju treningu, ma nie padać. I zacznę niejako od nowa.

A biorąc pod uwagę mój plan mam prawo do depresji. Zbliżam się do setnej godziny(narazie 92 czy 93 nawet bo nie wliczam minut) od 11 listopada, nowego planu i tylko 3-4 treningi były w miarę ciepłe. Reszta to okolice zera gora 5 stopni nierzadko deszcz przemakanie a ostatnie 4 dni to średnio chyba -1 po każdym z nich miałem dreszcze mimo ciuchów lepszych. A muszę przecież pamiętać że plan jest progresywny a nie odwrotnie pokozaczyć i skończyć sezon w styczniu.
  • beskidbike lubi to

#512 tobo

tobo
  • Użytkownik
  • 3724 postów

Napisano 06 styczeń 2020 - 22:15

Może dla odmiany zostaw Garmina, telefon czy cokolwiek innego czym można coś mierzyć, w domu i zwyczajnie pojedź. Poważnie.
  • Prozor lubi to

#513 Gosc_beskidbike600_*

Gosc_beskidbike600_*
  • Gość

Napisano 06 styczeń 2020 - 23:33

Zmieniłem trochę toższamość forumową.

#514 tobo

tobo
  • Użytkownik
  • 3724 postów

Napisano 06 styczeń 2020 - 23:42

Wyrzuciłeś Garmina, skasowałeś stravę?

#515 Gosc_beskidbike600_*

Gosc_beskidbike600_*
  • Gość

Napisano 06 styczeń 2020 - 23:43

Nie, ale chcę trochę wybielić swój wizerunek i sprobować cieszyć się jazdą samą w sobie nawet gdy zawieje lodowaty wiatr od wschodu xd ❄

#516 tobo

tobo
  • Użytkownik
  • 3724 postów

Napisano 06 styczeń 2020 - 23:47

Z Garnkiem i Stravą to niemożliwe.

#517 Gosc_beskidbike600_*

Gosc_beskidbike600_*
  • Gość

Napisano 06 styczeń 2020 - 23:51

Co kto lubi. Zreszta taka jazda jak mówisz ma sens latem będąc w formie np ustawka czy wyścig a analiza danych później, lub jakiś długi dystans bez wpatrywania sie w garmina. Zimą nikt by nie utrzymał motywacji do treningu który buduje bez takiego bata w naszym klimacie.

#518 tobo

tobo
  • Użytkownik
  • 3724 postów

Napisano 07 styczeń 2020 - 00:01

Chcesz zmienić wizerunek. A jest zmiana nazwy.
Po co wybielasz wizerunek?
Ma być turysta a nadal jedyna opcja to ustawka albo wyścig.
Idź na rower, zrób ileś tam (np godzin) bez czegokolwiek.
Zrób coś innego niż zawsze.
  • Prozor lubi to

#519 beskidbike

beskidbike
  • Użytkownik
  • 2475 postów
  • SkądBielsko-Biała

Napisano 07 styczeń 2020 - 02:57

Zimą nikt by nie utrzymał motywacji do treningu który buduje bez takiego bata w naszym klimacie.

Haha, dobre. :D Myślisz, że jak trenowali jeszcze 20 lat temu? Mało który amator miał pulsometr, nie mówiąc o pomiarach mocy, Garminach. A o Stravie czy wymianie danych drogą elektroniczną nikt nawet nie marzył. Wyobrażasz to sobie?

I zawodnicy wcale nie jeździli mniej albo gorzej, wyniki były bardzo podobne.

#520 Gosc_beskidbike600_*

Gosc_beskidbike600_*
  • Gość

Napisano 07 styczeń 2020 - 03:01

Treningi mieli rozpisane tak jak teraz, tylko że zamiast tss tylko kilometry i godziny i ew ćwiczenia ale bez danych mocy, intensywność mierzona tylko hr albo i na pałę "średnią" lub RPE.

Kto powiedział że wyniki miały by być gorsze? Kontrola treningu i analiza nie była tal szczegółowa i tyle. Wmawiasz mi słowa których nie powiedziałem, żeby wywołać wojnę

Dodaj odpowiedź