Skocz do zawartości


Zdjęcie

Offtopic - Przeniesione Wpisy Poza Głównym Wątkiem Pierwotnego Tematu I Różne Pierdoły Nie Na Temat - Dyskutujesz Na Własne Ryzyko I Odpowiedzialność!


1003 odpowiedzi w tym temacie

#1001 Prozor

Prozor
  • Moderator
  • 7199 postów
  • SkądSulęcin

Napisano wczoraj, 13:50

Kwas mlekowy?! Ja to robię kwaskiem cytrynowym ;)


  • arturooo3 lubi to

Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Medrida HFS, Merida TFS 

24-d4e1077f23de8150b93d6b38a42ed7c3.png Grupa Forum na Garmin Connect


#1002 shmoo

shmoo
  • Użytkownik
  • 1484 postów
  • SkądBrzeg, Wrocław, Bytom

Napisano wczoraj, 14:11

Kwas mlekowy?! Ja to robię kwaskiem cytrynowym ;)

 

Chodzi o to żeby się trzymać składu jaki stosuje producent a go nie podaje i musisz go szukać w dokumentach dopuszczenia produktu do obrotu ;)
 

Delonghi, Kenwood, Braun - kwas mlekowy 30-50%
Saeco, Philips - kwasek cytrynowy 50%, kwas mlekowy 25%


logo1pp-64x64.pngmedium.jpgbadge_new.png

#1003 lukaszzsch

lukaszzsch
  • Użytkownik
  • 338 postów

Napisano wczoraj, 14:15

A ja z grubej rury;)
73dd41dcaff3e50827870677ef3f8dbb.jpg

#1004 shmoo

shmoo
  • Użytkownik
  • 1484 postów
  • SkądBrzeg, Wrocław, Bytom

Napisano wczoraj, 14:22

Ale offtopic wygenerowałem. Zaraz nas @Prozor wyrzuci :D

Dobrze mieć chemie w domu. Tu coś odkamienić tam coś ukisić ;)


  • lukaszzsch lubi to
logo1pp-64x64.pngmedium.jpgbadge_new.png



Dodaj odpowiedź