Nowa kierownica i mostek TIME, carbon
Posted 07 July 2016 - 12:31
2 szt spodenek vitesse,
Shimano: łańcuch tiagra, smar do piast i przeciw zimnym spawom.
Torba podsiodłowa Lezyne Road Caddy - jakież to malutkie a jakie pojemne... dętka, 3 łyżki, 3 imbusy, łatki, klej oraz 10 zł na wszelki wypadek Poprzednia torba wytarła sztyce - widać na zdjęciu oraz ocierała o spodenki i je niszczyła.
"...Jest! Jest! Rafał finiszuj! Pchamy, pchamy! Wygrał! Musi! Idzie! Jedzie! Wygrywa..." Tomasz Jaroński :-D
Posted 08 July 2016 - 19:44
Posted 08 July 2016 - 21:10
Posted 08 July 2016 - 22:23
Zainwestuj w koralikowe pancerze, bedziesz mogl je puscic duzo ciasniej.
Bedzie wygladac o niebo lepiej.
Dzięki, dobrej rady zawsze warto posłuchać. Dopiero co wymieniłem na nowe pancerze Jagwire, więc koraliki muszą poczekać, ale w przyszłości wypróbuję.
Mnie ta rura sterowa boli. Ale pewnie tak wygodnie to już nie marudze
To prawda, tak wygodnie. Zważywszy, że mam swoje lata i kręgosłup już nie pierwszej młodości.
Posted 09 July 2016 - 00:03
Oj tam, ja pod 5 dych i praktycznie już zero podkładek (poszły na górę, na początku roku jednak kilka cm było potrzebne)
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Posted 09 July 2016 - 16:09
Jeśli chodzi o łatki samoprzylepne to kupiłem kiedyś takie pod marką SuperB (http://allegro.pl/ze...5993256115.html) i moim zdaniem nie nadaje się to do niczego. No może do podklejenia opony od spodu, przy niewielkim przebiciu oplotu. Ktoś zna jakieś sprawdzone tego typu, na których można polegać?