A do jakiego roweru wejdą?
Do Giant Propel adv1 2015
Posted 11 April 2018 - 09:45
zamówione, jak nie będzie konwerterów na szybkozamykacze 100/135mm to zwrócę, idą do Krossa Evado
Oprócz tego dziś doszło kilka tooli - klucz dynamometryczny (wreszcie ), maszynka do czyszczenia łańcucha, szczotki, płyn do czyszczenia. Działa to nawet, choć to chinskie badziewie, ale po 500km mam znów łancuch, kasetę, korbę wyczyszczone czemu wcześniej tego nie kupiłem, grosze, a ile lepiej dla napędu.
Posted 11 April 2018 - 14:29
Ostatnimi czasy KMC sl11 ti gold i Yabany sla ti gold poznikaly z ebejowa (?).
A te resztki, ktore pozostaly sa w niezadowalajacych cenach
Zakupilem PYC super light (ebay) podobno ma byc wyslany z Dublina, wiec powinien byc u mnie za pare dni. £24 dobra cena. Zobaczy sie co to jest. Jest lzejszy od KMC sl11.
Ps
Wlasnie znalazlem go na Merlincycles zdziebko taniej..... £23.50
Posted 12 April 2018 - 10:38
zamówione, jak nie będzie konwerterów na szybkozamykacze 100/135mm to zwrócę, idą do Krossa Evado
Oprócz tego dziś doszło kilka tooli - klucz dynamometryczny (wreszcie ), maszynka do czyszczenia łańcucha, szczotki, płyn do czyszczenia. Działa to nawet, choć to chinskie badziewie, ale po 500km mam znów łancuch, kasetę, korbę wyczyszczone czemu wcześniej tego nie kupiłem, grosze, a ile lepiej dla napędu.
jak zamówiłeś na bikester , to nie będzie w zestawie end capsow.
Posted 15 April 2018 - 09:10
mówiłem zresztą w opisie nie były wypisane.Swoje czasu w fajnej cenie były na allegro po 69zł za sztukę = 1 koło.Normalna ich cena to 119zł za sztukę na jedno koło.
znalazłem
http://allegro.pl/ko...7182434765.html
wystawione ma tylko adaptery na tył , ale możesz zapytać czy ma jeszcze na przód.
Posted 15 April 2018 - 09:46
Posted 15 April 2018 - 10:17
dobra, czekam jeszcze na odp. z DT4you, jak nie odpowiedzą jutro, to kończę ten cyrk, odsyłam DT i zamawiam Fullcrumy
https://www.cykloman...ano,id5121.html
Posted 16 April 2018 - 21:31
Moduł bluetooth EW-WU111 do Di2 i w końcu kokpit zyskał finalną funkcjonalność. Moduł wylądował schowany w ramie w okolicach supportu, więc tak jakby go nie było.
Ustawienia mam takie:
* Click w manetkach przełącza mi ekrany w garminie
* Double-click w prawej uruchamia/zatrzymuje timer.
* Double-click w lewej uruchamia lap-a.
* Na click-and-hold na razie pomysłu nie mam
Do tego mam w garminie stan baterii di2, aktualny tryb M/S1/S2, no i oczywiście aktualne przełożenie - aż mi się przypomniały monitorki w manetkach ;-)
A jako bonus, mogę się dostać do ustawień z poziomu telefonu. O tyle to ważne że Shimano e-tube w wersji desktop przygotowało tylko na jedyny słuszny system, a o taki u mnie ostatnio coraz trudniej.
Podziękowania dla @mikroos / rowerplus za wzorowe ogarnięcie zamówienia.
Posted 17 April 2018 - 04:27
O, a więc to Ty byłeś Dzięki za miłe słowa! Fajnie, że sprzęt się spisuje.
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?