Gdzie kupione i za ile?
Decathlon, całe 2499 plnów
Napisano 23 listopad 2018 - 10:39
Czołówka Petzl Actik Core zacisk do trenażer ze standardową osią (stary się zgiął )
Napisano 01 grudzień 2018 - 10:53
słaba akcja:
Przyszedł pomiar, i okazuje się, że nie pasuje
SRAM jest na tyle posrany, że sprzedaje pająka pasującego do korby srama xx1 przystosowanej pod ten pomiar... Masakra. Więc można kupić pająka, który nie będzie pasował do żadnej korby xx1 montowanej standardowo. Żebym wziął p2m to bym nie miał problemu. Teraz mam wyjście rzeźbić w gównie i tracąc kasę na przewalutowywaniu i przesyłkach, albo sprzedać swoją korbę i kupić taką sama tylko z odpowiednim mocowaniem... zdecydowałem, że jeżeli swoją korbę sprzedam w tydzień, to tak zrobie, jak nie to biorę p2m. Tak więc korba wystawiona za 1300, ale na dobra sprawę oddam za 1100 aby wyjść na zero tylko. Korba praktycznie nowa, dokładnie ta -> https://www.sram.com...dub-sl-crankset
Napisano 01 grudzień 2018 - 18:31
U mnie całkiem sporo. Już sobie dałem prezent(y):
1. Trenażer TACX Vortex T2180P
2. Apple TV 4K (kupiłem tylko dla Zwifta, ale w tzw. międzyczasie okazało się, że np. HBO GO chodzi zdecydowanie lepiej na tym, niż na tunerze NC+), więc nierowerową rozrywkę mam też zapewnioną.
Trenażerem łączę się po BT z ATV, chodzi płynnie, bezproblemowo, fajna grafika. Chociaż jeszcze lepszy byłby (gdyby istniał) Zwift VR
Napisano 05 grudzień 2018 - 11:58
Jak z jakością tego zestawu, jak działa, czy kompatybilne to z czymkolwiek innym, np. z Shimano?
Ja będę dopiero montował , ale z wypowiedzi ludzi którzy to mają od pół roku chodzi całkiem dobrze.
Nie jest to na pewno RED czy Dura Ace , są widoczne nadlewki na korpusach, w manetkach w środku dość plastikowo.Manetki wymagają dość dużego wychylenia przy wrzucaniu w górę ale chodzą bardzo lekko.
To jest klon SRAM 11 rzędowego i jest kompatybilny z jego gratami.
Napisano 05 grudzień 2018 - 13:22
Z ciekawości: jak wygląda zmiana biegów tym ustrojstwie? Ile przycisków i co robią?
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?