Mam inny kolor, ale to najlepszy kask jaki miałem.
Nasze zakupy
Posted 20 March 2019 - 22:16
Każdy MET jaki miałem na głowie był wyjątkowo wygodny. Aktualnie używam Strale, w którym przejechałem z Sheffield do Rzeszowa po 10 godzin dziennie, przez 20 dni z sakwami i nawet nie zwracałem uwagi, że go mam na głowie.
- mess, witus78, Marcin321 and 2 others like this
Lekkie. Tanie. Mocne. Wybierz dwa - C. Boardman
Posted 29 March 2019 - 18:08
Tak samo jak każde inne, czyli bardzo. Po prostu w Shimano jak zawsze potrzebowali kilku lat, żeby zrozumieć, że świat idzie naprzód
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Posted 29 March 2019 - 18:13
Tak samo jak każde inne, czyli bardzo. Po prostu w Shimano jak zawsze potrzebowali kilku lat, żeby zrozumieć, że świat idzie naprzód
Oby nie tak ja spinka KMC która mi pękła na wyścigu 3 lata temu i narobiło się trochę bałaganu o tamtej pory unikałem jak ognia tylko pin
Posted 30 March 2019 - 08:15
Dokładnie tak. Jeżeli jakakolwiek spinka wymaga użycia szczypiec do zapięcia, to albo na starcie jest źle dobrana, albo źle ustawiona.
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Posted 01 April 2019 - 18:20
Nowe tarcze XTR 140mm MT900. Po dwóch latach zmieniam w szosie ze starych lekkich na 6 śrub. Główny powód - zużycie starych, no i szukałem lekkich tarcz z dużo większą powierznią hamowania na centerlock bo takie mam koła (po co dokładać 70g na adaptery). Dura ace ciężkie, a jak zobaczyłem premierę tych XTR to padło na nie. 87g/szt.
Miały być na poczatku roku, potem na koniec lutego, ostatecznie pojawiły się w ostatni piątek, bo przypłynął ponoć jakiś potężny kontener od Shimano, i też np manetka SLX 7000 na obejmę prawa znów jest dostępna. Rok temu problem był z manetkami ultegry di2 hydra. Ech shimano...ciekawostka - nowa kolekcja Sagana a przynajmniej jeden z egzemplarzy Venge miał tarcze właśnie te nowe XTR a nie DuraEjs.
Posted 01 April 2019 - 18:45
https://handsonbike....r-rt99.html?m=1
Bo u nich wychodzi ze sa ciut ciezsze