3x Dętka Continental Race 28 60mm, zestaw do masażu: wałek, piłka, drążek, rękawiczki letnie.
Nasze zakupy
Posted 06 June 2019 - 11:32
Koszulka Endura FS260-Pro S/S i 2-pak skarpetek Endura FS260 Pro.
cauchy może Marcin321 ma koszulkę, która odbija promienie słoneczne
Posted 09 June 2019 - 16:44
Z serii pozytywne aspekty wprowadzenia tarcz w szosie. W cenie amelinium można nabyć różne relikty przeszłości nie nadające się do użytku w 2019
Za namową premiera postanowiłem wesprzeć przemysł węglowy #wincyj wungla
Od lewej: Fulcrum Zero Carbon, Enve SES 3.4 Chris King Ceramic, Reynolds 46 Aero
- Prozor, muzycom, 1415chris and 3 others like this
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll
Posted 09 June 2019 - 21:46
Pewnie że mam Nie tylko tylne koła ale też oryginalne opakowania, zaciski, pokrowce, papiery, ... To są koła kupione na przestrzeni ostatnich 8 miesięcy. Wszystkie używane ale chyba tylko w niedzielę do kościoła albo na coffee ride.
Reynoldsy akurat dzisiaj sprzedałem więc postanowiłem strzelić pamiątkową fotkę. Obręcze mają bardzo fajne natomiast fanem 240-tek nie jestem. Jest jeszcze nowsza wersja tych kół na piastach industry nine, jak gdzieś trafię to pewnie kupię na próbę.
Od ubiegłego roku używam fulcrumów które bardzo sobie cenię. Jedyne koła po których od pierwszego kilometra czuć że są "inne".
Ostatnio z ciekawości kupiłem enve pod szytkę której nigdy nie testowałem (szytki odkleiłem żeby trochę wycentrować koła). Jeszcze mi gość dorzucił 2 komplety continental competition (niestety z butylową dętką), puszkę kleju, 6 x taśma tufo, zaciski KCNC, 2 pary przedłużek do wentyli, 6 par klocków enve + szufladki campy i kasetę super record.
Posted 09 June 2019 - 22:19
Enve w jakiej wadze?
Posted 09 June 2019 - 22:52
Jeśli chodzi o cenę niestety za skrzynkę piwa ich nie dostałem ale tak obrazowo powiem że w sklepie wystarczyło by mi np. na DT Swiss PR 1400 Oxic i komplet opon.
Posted 10 June 2019 - 08:35
I jeszcze powiedz, ze to wszystko za zgrzewke piwa
Enve w jakiej wadze?
Jak poszukasz, to czasami i jednego piwa za komplet tych kół nie kupisz:
Ta butelka z 140 letnim (wyleżakowane...) piwem powyżej kosztowała na aukcji: 503300 $ (tak, ponad pół miliona dolców), źródło.
Albo coś dla ludu (butelka w cenie używanych kół):
Carlsberg’s Jacobsen Vintage – 1915zł (533$) 10,5% abv.
chociaż patrząc na drożyznę piwną, to palmy pierwszeństwa dzierżą raczej piwa wymrażane o dużej zawartości alkoholu.
A nawet głupia butelka po tanim sikaczu może w efekcie rąbnąć po kieszeni na 33 tysiące złociszy...
Reasumując - chyba jednak wolę koła
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Posted 11 June 2019 - 09:30
Z serii pozytywne aspekty wprowadzenia tarcz w szosie. W cenie amelinium można nabyć różne relikty przeszłości nie nadające się do użytku w 2019
Ooo, to tak jak ja ostatnio tyle tylko, że ja wsparłem przemysł tytanowy i zakupiłem sobie dwie 10rz kasety Recorda o niewystępującym stopniowaniu w Veloce tj. 11-21 i 11-23, a wszystko za ułamek ceny w jakości sklepowej
Posted 11 June 2019 - 10:04