Zastanawia mnie, dlaczego kupujecie czarne koszulki na lato? Spodenki jeszcze jakos zrozumiem, ze niby latwiej zabrudzic itp. ale koszulki? Przeciez i tak normalny czlowiek po dniu na rowerze wrzuca wszystko do prania.
Nasze zakupy
Napisano 13 luty 2014 - 07:27
Ja tez lubie czarny ale wiadomo jak to dziala na sloncu
Giant TCR Advanced 0 Modified
V max 102 km/h Dst max 297 km
Napisano 13 luty 2014 - 08:22
dawit, proponuje polozyc obok siebie w bardzo sloneczny dzien dwie koszulki. biala i czarna, nawet taka ze wszystkimi bajerami. Po czym poloz pod jedna i druga termametr. Wtedy dowiesz sie jak bardzo marketingowcy poprzestawiali Ci w glowie
Napisano 13 luty 2014 - 08:34
Zastanawia mnie, dlaczego kupujecie czarne koszulki na lato? Spodenki jeszcze jakos zrozumiem, ze niby latwiej zabrudzic itp. ale koszulki?
Bo lubię czarny :-)
Poza tym jak kupisz dobrą koszulkę, z dobrych materiałów to nie ma znaczenia, że jest +40 w cieniu, bo i tak czujesz w niej przeciag ;-) A do tego tkaniny mają UVblocki. Wolę wydać 300 na porządną czarną koszulkę niż 80 na kolorową/"praktyczną" szmatę, którą po 5praniach będę wycierał łańcuch ;-)
Napisano 13 luty 2014 - 08:38
Ja nie o cenie tylko o kolorze. Sam mam ze dwie koszulki z przewaga czarnego i sa przewiewne, z wszelkimi bajerami (Odlo, Gore) ale i tak bede twierdzil, ze jasne kolory sprawdzaaj sie lepiej, nie mowiac o widocznosci.
Napisano 13 luty 2014 - 08:38
dawit, proponuje polozyc obok siebie w bardzo sloneczny dzien dwie koszulki. biala i czarna, nawet taka ze wszystkimi bajerami. Po czym poloz pod jedna i druga termametr. Wtedy dowiesz sie jak bardzo marketingowcy poprzestawiali Ci w glowie
Kluczem jest słowo "ruch" ;-)
Zresztą, kup i sam się przekonaj, bo ja tam Mesjaszem być nie zamierzam ;-) To nie moja pierwsza czarna i kolejne też pewnie takie będą ;-)
Napisano 18 luty 2014 - 23:37
Kurtka treningowa Vitesse Proline i koszulka Vitesse Proline.
Napisano 19 luty 2014 - 08:47
Pompka z Lidla albo Biedronki (nie pamiętam) calkiem dobrze się sprawuje pompując rower mojej dziewczyny do 3.5 bar. Kiedys probowalem napompować nia swoja szose i spasowałem bo wiem, ze by się rozsypala.
Jak mi się nie chce odpalać kompresora, to pompką z Lidla dopompowuje do 10 bar.. i tak już 2-3 lata, ciągle działa ok.
Napisano 21 luty 2014 - 11:40
Napisano 26 luty 2014 - 17:25
A sobie zanabyłem drogą kupna na urodzinki