Kask w malowaniu Rabobanku zajebisty sam bym sobie sprawił ale nie pasuje do estetyki moich ciuchów i roweru nie ta kolorystyka
Nasze zakupy
Posted 11 October 2015 - 11:19
Posted 11 October 2015 - 12:18
To są owiewy Sidi Thermo z membraną? Czytałem złe opinie na temat ich trwałości. Daj znać jak się będą sprawować.
Tak to są ochraniacze Sidi Thermo. Bardzo starannie wykonane, cieplutko w stopy (dzisiaj rano przy 0-2 stopniach) a co do trwałości to się wypowiem za jakiś czas po dłuższej eksploatacji.
Michał, tę kurtkę Gore xenon mam w rozmiarze L i powiem że jak na L-kę to jest dość mała i obcisła. W każdym razie u mnie jest na styk, pod szyją jest dość opięta i mogła by być dłuższa - no ale taki jej krój. Co do bluzy - też jest w rozmiarze L i ta z kolei jest dość luźna, ale ma służyć jako druga warstwa po kurtkę.
Posted 11 October 2015 - 23:00
@wojciech_bmv
ta pierwsza to jest Gore Xenon 2.0 SO jacket. Kurtka softshellowa przeznaczono na okres jesienno-zimowy. Softshel od wewnątrz nie jest gładki, ale ma taki delikatny meszek, jakby ocieplenie. Jej krój jest obcisły, kołnierz z przodu jest dość wysoki i chwilami mam uczucie uciskania w szyję. Pewnie z czasem kołnierz się ułoży. Po bokach i na rękawach ma wywietrzniki zamykane na suwaki. Ciuchy od Gore zawsze kupuję w rozmiarze L a ta kurtka to takie małe L. Dla mnie mogłaby być trochę dłuższa. Poza tym kurtka jest bardzo fajna. Pozdrawiam.
Posted 12 October 2015 - 04:16
Chusta Original Buff, Komin Cyclone Buff,Komin Neckwarmer Pro Buff
Posted 12 October 2015 - 12:02
Pedały: XLC PD-S13
Buty: miałem czekać do wiosny ale trafiłem w lokalnym sklepie Shimano SH-R107W w cenie 360 zł, z idealnie pasującym rozmiarem, więc byłem w stanie przełknąć ich białą kolorystykę.
"MAMIL"
Posted 12 October 2015 - 14:14
Przednia lampka Knog Blinder ARC 5.5
Posted 12 October 2015 - 20:25
Niby oświetla całą drogę wraz z poboczem, ale czy oślepia to nie wiem. Mam ją dostać jutro i będę testował.
Posted 13 October 2015 - 08:08
No dobra - też to zamówiłem (ale z akumulatorkami Varty 2,6Ah), muszę wreszcie zweryfikować wszystkie akumulatorki, żeby nie było niespodzianek...
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750