Nowości Rowerowe
Posted 20 August 2020 - 14:38
Mogą zrobić i 15 rzędów z tyłu, ale wizualnie i tak Campa cały czas jest meh, i te ich okropne klamki
- cauchy likes this
Posted 20 August 2020 - 18:52
A Rosja jeszcze dalej w ilości pomników wielkiej wojny ojczyźnianej, te sięgają po Władywostok. U nas zaś na podobnej zasadzie w każdym mieście i miasteczku pomnik papieża polaka, choć w sumie na równie podobnej zasadzie nie wiadomo czemu . Każdy kraj swoje dziwactwa, swoją historię dopisuje, nieraz przepisuje (choćby tera Polska koniec PZPR-u przepisuje.. a przynajmniej niektórzy chcą..) a prawda taka, że nikt święty nie jest (choć tak chcą nam wciskać, zbieg okoliczności - w tym Jedwabnem byłem wczoraj) i chyba z tym się możemy po prostu zgodzić i nie robić dalszego offtopu, choć jeżeli założysz wątek w odpowiednim dziale na forum to chętnie podyskutuję Dari . Tu tymczasem zostawmy na razie, bo znów rozzłościmy kilka osób, dla których każde miejsce jest złe do dyskusji. Skrótowo z ciekawych działających dobrze na Ukrainie rzeczy to choćby prostszy i przejrzystszy system podatkowy, niskie podatki na nowe technologie, acz fakt, z łapówkami nikt się nie kryje, tych stan rzeczy choć u nas poszedł na przód .
Posted 22 August 2020 - 20:37
Może jakiś dziwny jestem, ale ... te rowery są dla mnie prawie takie same: BMC Teammacine. nowa Merida Reacto, Canyon czy ten Factor wyglądają jakby ich ramy wyszły od jednego Chińczyka. Zawsze mi się takie kształty podobały, ale teraz będzie tych kształtów do urzygu
Posted 24 August 2020 - 17:14
Z cyklu mniej znane marki. Nowy model na przyszły rok.
- artho likes this
projektowanie wnętrz www.wlodarski.org aranżacje rezydencji i apartamentów
Posted 25 August 2020 - 11:48
https://www.youtube....h?v=iICSeHehD-w
Gościu wyjaśnia na szybko marketingowców z branży rowerowej ...
Trudno się z nim nie zgodzić. To samo mówił już parę stron temu. 😅
Posted 25 August 2020 - 20:09
Film poniżej też o tych insertach w nowych wypustach (oraz o historii gwintowanych suportów):
https://youtu.be/i79zuWcSFm0