ja to trochę liczę, że niewiele się w TeamMachine zmieni i może, może będzie można obecny model wyrwać w dobrej cenie.
Nowości Rowerowe
Napisano 15 lipiec 2020 - 05:38
Odnośnie nowego modelu:
„Red AXS etap version. Size 54 6.4kg. Bottle cages - rear one almost “normal” front one a little like TMR. No tool in the middle (exclusive TMR). Integrated they-axle screws, completely invisible. New carbon. SLR02 designation dead. 11000euros. Dura ace 10500, force 7500, ultegra di2 6700. Second tier has no integrated bar/stem combo.”
Napisano 15 lipiec 2020 - 21:29
Wersja Pro dostała Rovale Rapid na piastach DT350. Nie podają wysokości, ale na zdjęciu wyraźnie tył jest wyższy. Malowania też średnio do mnie mówią. Czarny z przebarwieniami niebieskimi lub czerwonymi, błyszczące.
Widziałem już też nowe BMC Teammachine i albo poczekam na Timemachine albo zacznę mocno myśleć nad Madone.
Napisano 15 lipiec 2020 - 21:37
Taaaa %)
Wersja Pro dostała Rovale Rapid na piastach DT350. Nie podają wysokości, ale na zdjęciu wyraźnie tył jest wyższy. Malowania też średnio do mnie mówią. Czarny z przebarwieniami niebieskimi lub czerwonymi, błyszczące.
Widziałem już też nowe BMC Teammachine i albo poczekam na Timemachine albo zacznę mocno myśleć nad Madone.
Gdzie widziałeś to wszystko? Weightweenies?
Napisano 15 lipiec 2020 - 22:04
Niższa wersja nowego Teammachine.
Obecna SLR, to wcześniejszy SLR02. Te już są na stronie - https://bx-en.bmc-sw...rom_store=us_en
Obecny Elite, to wcześniejszy SLR01. Tych jeszcze nie.
Kolor dla mnie mistrz.
Napisano 15 lipiec 2020 - 22:19
Napisano 15 lipiec 2020 - 22:23
To, że ogółem mają to wiem. Podsyłasz link do kolekcji 2020 gdzie wszystkie modele korzystają z ICS . Tymczasem z linku Wyżej z modelami 2021 wynika że już nie każdy ma zintegrowany kokpit... zapewne tylko SLR01 dostanie w standardzie to rozwiązanie.https://bmc-switzerl...-disc-two-2020/
Oni mają ten system ICS.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Napisano 15 lipiec 2020 - 22:26
To, że ogółem mają to wiem. Podsyłasz link do kolekcji 2020 gdzie wszystkie modele korzystają z ICS . Tymczasem z linku Wyżej z modelami 2021 wynika że już nie każdy ma zintegrowany kokpit... zapewne tylko SLR01 dostanie w standardzie to rozwiązanie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
A, to się nie zrozumieliśmy. W ogóle mam wrażenie, że opis techniczny roweru z linku Bzyka nie zgadza się z samym rowerem. Poczekajmy do jutra, na pewno ogarną elegancko stronę i już wszystko będzie wiadomo.