Maraton Liczyrzepa 2011
Started By
Virenque
, 09 lut 2011 11:04
109 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 09 luty 2011 - 11:04
Kto z Was się wybiera i jaki dystans ?
Są już gotowe projekty tras na www.maratonliczyrzepa.eu
Przyznam, że dystans Mega jest bardzo konkretny, na dzień dobry Kapela, ale zabawa zacznie się pod koniec dystansu. Najpierw podjazd do Michałowic z Piechowic, potem na Przełęcz Zachełmską no i na koniec to co tygryski lubią najbardziej czyli podjazd przez Przesiekę aż do Drogi Sudeckiej, czyli miejsca gdzie jest szlaban na Przełęcz Karkonoską.
Oj będzie co kręcić
Jak coś ja jadę MEGA.
pzdr
Są już gotowe projekty tras na www.maratonliczyrzepa.eu
Przyznam, że dystans Mega jest bardzo konkretny, na dzień dobry Kapela, ale zabawa zacznie się pod koniec dystansu. Najpierw podjazd do Michałowic z Piechowic, potem na Przełęcz Zachełmską no i na koniec to co tygryski lubią najbardziej czyli podjazd przez Przesiekę aż do Drogi Sudeckiej, czyli miejsca gdzie jest szlaban na Przełęcz Karkonoską.
Oj będzie co kręcić
Jak coś ja jadę MEGA.
pzdr
Żeby wygrać trzeba wystartować...
Trzymaj Koło - blog dla PRO amatorów
Wycieczki weekendowe i atrakcje turystyczne
Napisano 09 luty 2011 - 22:31
To i ja się zgłaszam ;-) Maraton Liczyrzepa to nie tylko samo ściganie tam są kurde piękne widoki i czasami aż się prosi o mały odpoczynek i kilka fotek oczywiście nie podczas samego startu bo wtedy to gryziemy asfalt :mrgreen: Co tam w tym roku mega i może celujemy w pudło?? :roll:
Napisano 09 luty 2011 - 22:47
Ja w tym roku chciałabym także wystartować w maratonie. Już nie jako "asysta techniczna" ale jako uczestniczka. Dystans Mini
Nooo Madziu witamy:) Byłoby super gdybyś i Ty wystartowała :!: Asysta techniczna też się przyda ale to może ktoś inny się znajdzie. Ciebie będzie miło oglądać na trasie z numerkiem na rowerze ;-)
Napisano 10 luty 2011 - 08:48
Madzia dajesz !! Namówimy wszystkich kibiców żeby tak krzyknęli na trasie Trasa mini z tego co patrzyłem jest spoko i bez problemu dasz sobie radę.
WinSho pudło brzmi godnie Tylko trochę dupa, bo w tym roku raczej będzie start w grupach i trochę tez będzie zależeć od szczęścia. Ale myślę, że Ty, Wober i ja obowiązkowo razem w grupie
pzdr
WinSho pudło brzmi godnie Tylko trochę dupa, bo w tym roku raczej będzie start w grupach i trochę tez będzie zależeć od szczęścia. Ale myślę, że Ty, Wober i ja obowiązkowo razem w grupie
pzdr
Żeby wygrać trzeba wystartować...
#14 Gosc_Castor Troy_*
Napisano 10 luty 2011 - 11:29
Cześć,
Grupy nie grupy, ważna jest ZABAWA i radość z jazdy w maratonie wśród zapaleńców takich jakimi sami jesteśmy! :mrgreen:
Madzia, nie znamy się osobiście ale nie masz się co zastanawiać. Maraton w Trzebincy jako ten "pierwszy" raz w życiu polecam szczerze. WARTO! Ja sam w tamtym roku rozpocząłem moje ściganie się w maratonach właśnie od Trzebnicy. Polecam! :-D
Grupy nie grupy, ważna jest ZABAWA i radość z jazdy w maratonie wśród zapaleńców takich jakimi sami jesteśmy! :mrgreen:
intensywnie myślę o pierwszym maratonie w Trzebnicy
Madzia, nie znamy się osobiście ale nie masz się co zastanawiać. Maraton w Trzebincy jako ten "pierwszy" raz w życiu polecam szczerze. WARTO! Ja sam w tamtym roku rozpocząłem moje ściganie się w maratonach właśnie od Trzebnicy. Polecam! :-D