Posiadam bardzo dobry bidon Camelbak Podium oraz regulowany koszyk Topeak. Koszyk o tyle mi pasuje że mogę w nim umieścić bidony oraz termos o różnej grubości. Ale mój ulubiony 0,7 podium w tym koszyku strasznie trzeszczy. Ogólnie ten bidon jest pokryty takim miękkim plastikiem i obawiam się że w innym plastikowym koszyku będzie to samo. Ktoś spotkał się z takim problemem i może zaradzić co z tym fantem
"trzeszczący" Bidon
Napisano 01 wrzesień 2020 - 12:38
A może nie masz Topeaka tylko po prostu podróbkę?
A Ty masz już swoje CZARNE ODBLASKI?
Napisano 02 wrzesień 2020 - 20:19
No tak. Zakupiłem go z myślą o zimnych dniach i wkładania do niego 0,5 litrowego termosu. I spodobał mi się bo ma regulację. Sprawuje się dobrze do czasu zakupu Camelbacka. Ten bidon jest rewelacyjny ale nie dogaduje się z podróbą . Muszę poszukać w takim razie taki koszyk który polubi się z C Podium
Napisano 03 wrzesień 2020 - 07:24
Serio warto tak kombinować, kiedy oryginalny Topeak kosztuje 20 zł?
- artho lubi to
Napisano 03 wrzesień 2020 - 12:05
Co to znaczy oryginalny? Bo tak się zastanawiam czym może się róznić Twój oryginlany od mojego który kupiłem dwa lata temu
a teraz wygląda tak
https://pl.aliexpres...#3374#15176#732
Ja po prostu szukałem bidon regulowany i na aliexpres znalazłem ten . Nic nie kombinowałem
Napisano 03 wrzesień 2020 - 12:50
Różnica jest taka, że Topeak to szanująca się firma z poważnym systemem dystrybucji i obsługi reklamacyjnej, a Aliexpress to Aliexpress. A różnica pomiędzy podróbką a oryginałem, jak widać na Twoim przykładzie, jest kolosalna