W odpowiedzi dostaniesz 3 mejle w jednym z nich bedzie kod.
Mam kod, dzięki.
A gdzie info ze na 60 dni .....ja widzę że ważny do końca Unora/Lutego?
Posted 23 January 2021 - 14:17
Wpisalem kod w rouvy i mam 60 dni free trial
Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Widocznie możliwość aktywacji 60 dni free jest do końca lutego.
Focus Izalco, Giant Trinity, Accent CX, Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race 750
Posted 23 January 2021 - 19:31
to jak tak masz ot bedzie działac najgorsze jest to ze w zwifcie to obsłużyli i jak sie przełączasz z jednej apki na drugą to trzeba pamiętać zeby to sparować odpowiednio
Z tego co wiem w Rouvy chyba nie ma planów treningowych, ale moge sie mylić ostatnio korzystałem z tego w kwietniu.
Posted 23 January 2021 - 20:04
Ja jeżdżę w garażu podziemnym, bo nikogo tam nie denerwuje i mam 12 stopni
...ale nie mam dostępu do netu, dlatego wszystkie aplikacje z wyjątkiem Rouvy, która działa offline odpadają. Pojeździłem dzisiaj godzinę i jakoś specjalnie mnie nie wciągnęło, to chyba nie dla mnie. Inna sprawa, że ja nie jeżdżę na trenażerze dłużej niż godzinę, więc mi się nie nudzi, przesłucham sobie jedną płytę i do domu
Posted 23 January 2021 - 20:18
Ja też moge nie mieć takich aplikacji, służą mi do zliczania km i do niczego więcej, treningi jeżdze od 1h do 2,5 h i zwykle coś oglądam a w tle mam puszczoną apke, która zlicza kmy i mogę z niej wyciągnąć to co miałem założone na treningu. Dlatego zwykle szukam free alternatyw lub cebuluję na zwifcie z nowymi kontami
Posted 24 January 2021 - 16:39
--
Marcin Trzaska
Posted 26 January 2021 - 19:17
Na starszym Dellu z Windowsem 8 i na nowiutkim Lenovo z Windowsem 10, Rouvy nie widzi pomiaru mocy Favero, widzi natomiast pulsometr, ale nie chce się z nim połączyć. Na nowym Asusie wszystko łączy się w kilka sekund. Macie jakiś pomysł co z tym zrobić?
PS. Asus jest żony