Ja kontaktowałem się pod koniec zeszłego tygodnia z Verge. Przekazali nowy cennik i napisali, że obecnie realizują zamówienia na wysyłkę z początkiem lutego. Wychodzi na to, że mają spoko termin realizacji. Nigdy nie miałem u nich problemu, żeby przesłali mi kilka różnych modeli spodni czy koszulek w różnych rozmiarach.
Ja i tak planuję zrobić sobie u nich indywidualne zamówienie, bo nawet bez zniżek dla grupowego zamówienia wychodzi 612 zł za komplet czyli dalece taniej od RASO i trochę taniej niż w Eroe po kodach rabatowych. Przy czym dla osób, które brały udział w moim małym grupowym zamówieniu z chyba 2019 - tym razem biorę inne spodenki z bardziej miękkiego i elastycznego materiału, przyjemniejsze i inny krój koszulki.
Nie chcę tutaj robić konkurencji dla Twojego zamówienia, Uraz, bo Verge tutaj przegrało głosowanie na producenta, ale gdyby ktoś był zainteresowany, to zapraszam do rozmowy w prywatnej wiadomości. Od razu zaznaczam, że robię prosty projekt, czarne spodnie, jednokolorowa koszulka (kolor do ustalenia), bez żadnych fal, paseczków, przejść, gwiazdeczek, trójkącików, czyli raczej opcja dla nudziarzy.