Ciężko porównywać zakupy z zagranicy (szczególnie z Chin) z kupowaniem w Polsce. W tym wypadku cena to nie wszystko. W jaki sposób chcesz zwrócić ciuch Chińczykowi jeśli nie trafisz z rozmiarem? Z resztą te lepsze chińczyki typu Santic nie są dużo tańsze od polskich marek, żeby to miało sens.
[2021] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Posted 11 May 2021 - 06:51
Ja Cię rozumiem, pewnie, że nic obraźliwego. Może źle odczytałem Twój post, jakbyś chciał podjąć kolejną dyskusję o tym strasznym opóźnieniu i jaki to skandal. Sam czekam na te gacie, ale staram się o nich zapomnieć i liczę, że pewnego czerwcowego dnia zaskoczy mnie info, że jadą Ja dotąd nie dostałem żadnej informacji o wysyłce,
Posted 11 May 2021 - 09:23
Sam czekam na te gacie, ale staram się o nich zapomnieć i liczę, że pewnego czerwcowego dnia zaskoczy mnie info, że jadą
Genialne podejście i idealny klient ! Mam trochę niepotrzebnych rzeczy do sprzedania. Nie chciałbyś kupić? Możesz mi zapłacić, a potem zapomnieć. Kiedyś może ci wyślę i będziesz miło zaskoczony
- X-RAY and Ulepekin like this
Posted 11 May 2021 - 09:29
Nie o to chodzi. Od tego biadolenia już mnie mdli. Wszyscy wiedzą jaka jest sytuacja i kolejna dyskusja na 15 postów o tym opóźnieniu jest bezprzedmiotowa, bo do niczego nie prowadzi. Zamówione, zapłacone, teraz trzeba czekać i zrezygnować z kolejnych zamówień, skoro taka jest obsługa. Czy ja gdzieś napisałem, że jestem zadowolony z przebiegu realizacji?
Co wniesie kolejny post z jojczeniem, że zamówienia jeszcze nie ma?
- tessio likes this
Posted 11 May 2021 - 09:34
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
- beskidbike likes this
Posted 11 May 2021 - 09:39
Ale dlaczego mam najnormalniej nie zapytać - skoro termin był ustalony najpóźniej pierwszy tydzień maja? Z takim myśleniem to firma może zrobi ciuchy na maj 2022, ja nie chce w przyszłym roku tych ciuchów.
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
Ja nie nawiązywałem do Twojego postu. Jak napisałem powyżej, źle zinterpretowałem Twoje intencje. Skoro pytałeś tylko czy ktoś może dostał jakieś info o wysyłce, to pytanie jest zasadne.
W moim poście powyżej pisałem ogólnie o rozpaczaniu nad realizacją. Tutaj już wszyscy przeczytali i wypowiedzieli się na temat fatalnej obsługi i wystarczy. Czekajmy na info od Uraza, bo na pewno śledzi status na bieżąco, pewnie też monituje i zakładam, że będzie dawał znaka, gdy tylko pojawi się cokolwiek do przekazania.
Posted 11 May 2021 - 10:00
Są może już jakieś informacje o zamówieniu? Mowa była o pierwszym tygodniu maja najpóźniej! Chyba już po tym terminie?
https://szosa.org/to...skich/?p=439598
Wczoraj rozmawiałem z Raso, w tym tygodniu mają być wysyłki z małym prezentem na otarcie łez.
- pimpf and Marchew like this
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll