U mnie dalej nic...
[2021] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Posted 01 June 2021 - 08:39
chyba RASO czyta ten wątek i nie wysyła do tych co pyskują, to ja skladam samokrytykę ...."Raso dba o nas jak ojciec jedyny i na zgrupowaniu mielismy stworzone bardzo dobre warunki i to nie prawda że sufit nad łóżkiem przeciekał, tym bardziej że prawie nie padało"....dostanę maila od GLS? plisss
Posted 01 June 2021 - 09:29
Granatowe spodenki i koszulka w końcu doszły. Koszulka ok, suwak dużo lepszy niż w zeszłorocznym zamówieniu, wygląda że nie będzie się przycinał tak jak ten z zeszłego roku, rozmiar trafiony.
Spodenki w miarę ok, chociaż rozmiar brałem ten sam o ściągacze na udach dużo bardziej obcisłe niż w tych z zeszłego roku. No ale trochę pojeżdżę i wtedy będę mógł ocenić.
No i oczywiście zielone skarpetki do kompletu
Posted 01 June 2021 - 11:49
Dziękuję Uraz za organizację. Teraz czas na testy i samą radość z jazdy.
Posted 02 June 2021 - 06:05
Wczoraj otrzymałem no i od razu przetestowałem.
Jeżeli chodzi o spodenki to wkładka jakby bardziej cofnięta do tyłu(albo tak się ułożyła) niż w starszych wersjach co dla mnie na plus bo nie muszę jej celowo przesuwać. A tak poza tym to spodenki standardowo fajne są.
Co do koszulki to na plecach i kołnierzyku został użyty grubszy materiał no i w kołnierzyku trochę przeszkadza. Rękawy są bez taśmy co na początku wydawało mi się plusem bo łatwiej się zakłada koszulkę aczkolwiek okazało się, że brak taśmy powoduje podciąganie się rękawów.
Co do bluzy to wygląda spoko a pewnie szybko nie będzie okazji by ją przetestować.
- jijx likes this
Posted 02 June 2021 - 13:28
Mam i ja :-)
Kolory wyszły świetnie IMHO. Fajne te granatowe spodenki! Materiał koszulki rzeczywiście odmienny niż był dotychczas.
Skarpetki czerwone (uffff)
Uraz - wielkie, wielkie dzięki!
Pozdrawiam
Posted 02 June 2021 - 15:52