[2021] Wspólne Zamówienie Ubrań Kolarskich
Napisano 04 listopad 2020 - 21:20
Ja mam pytanie do użytkowników spodenek Eroe. Spotkałem opinie (w tym temacie chyba też się trafiła), że te spodenki są praktycznie bezuciskowe. Wynika z tego ich wygoda na długich dystansach ale źle się sprawdzają do jazdy bardziej sportowej?
Czy to prawda?
Nie potwierdzam. Nie jeżdżę długich dystansów. 179/75 kg rozmiar M
marvelo
Focus Izalco Race - rower nieelektryczny : Di2, Favero Assioma Duo, Garmin Edge 530, Varia RTL515, ION 200 RT
Napisano 04 listopad 2020 - 22:03
przy podobnych wymiarach, Przemek doradził mi S, jak coś .
Zdecydowanie lycra jest z tych mniej uciskających, ale sprawia bardzo dobre wrażenie jakościowe.
Dla mnie wkładka jest za wąska i na bokach, w połączeniu z moim siodełkiem, wrzyna mi się w du...
Napisano 04 listopad 2020 - 22:18
może nie połowę, ale gdyby coś Przemkowi z grupowca odpalić to kto wieCześć Eroe, jest taka sprawa: chcemy sobie zrobić u Was zamówienie grupowe i zapłacić za ciuszki połowę ceny rynkowej. Da radę?
Ale próbować można.
finalnie mogłoby to się wszystkim opłacać szczególnie w obecnej sytuacji...
Napisano 05 listopad 2020 - 07:45
Ja mam pytanie do użytkowników spodenek Eroe. Spotkałem opinie (w tym temacie chyba też się trafiła), że te spodenki są praktycznie bezuciskowe. Wynika z tego ich wygoda na długich dystansach ale źle się sprawdzają do jazdy bardziej sportowej?
Czy to prawda?
Ja mam podobne doświadczenia ze spodenkami Questa, który szyje dla Eroe. Materiał, z którego są zrobione daje zero ucisku, wkładka się "przesuwa i wraca", generalnie jakość sporo poniżej oczekiwań. Bym powiedział produkt raczej dla mojego Taty z brzuszkiem niż dla kolarza.
A ja potwierdzam. Lajkra tych spodenek jest praktycznie bezuciakowa, przy mocniejszej jeździe spodenki mi wędrują trochę za bardzo, a wkładka się przesuwa. Rozmiar S, więc na pewno nie są za duże.
- Flop lubi to
Napisano 07 listopad 2020 - 09:04
chętny na komplet od martombike.
https://martombike.c...-giro-bordeaux/
https://martombike.c...0-azzuro-linee/
Coś w tym stylu tylko inne kolory. Jaskarawa zieleń albo ciemniejszy niebieski. Ma ktoś porównanie koszulki zwykłej z serią Giro?
Napisano 07 listopad 2020 - 11:53
Dobra wiadomość: deklaracji jest na 50 kompletów + czyli tyle ile potrzebujemy żeby uzyskać dobrą cenę.
Zła wiadomość: nastąpiła segmentacja zainteresowanych w kwestii preferowanego producenta więc nie wiem ile osób się ostatecznie wykruszy.
Co do Eroe / Quest; jeżeli spodenki się faktycznie przesuwają to wg. mnie nie najlepiej. Trochę jak bezuciskowe skarpetki dla seniora.
Chyba trzeba zacząć od głosowania ws. producenta. Raso (vel Luxa), Quest (vel Eroe), Vitesse, Verge, Atak Sport i zobaczymy jak to się skończy.
Cycling Order ★ Black is the new fluo ★ Don't feed the troll